nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Robert Walters zamelt €9.606,- in voor stichting Make-A-Wish

Op vrijdag 27 oktober hebben Robert Walters Nederland €9.606,- opgehaald voor stichting Make-A-Wish. De actie was onderdeel van Robert Walters’ jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Robert Walters zich wereldwijd inzetten voor een lokaal goed doel.

Als internationale recruitmentorganisatie wil Robert Walters niet alleen een positieve impact maken op de levens van klanten en kandidaten, maar ook op de samenleving. Daarom zetten alle medewerkers zich tijdens de jaarlijks terugkerende Global Charity Day in voor een goed doel. In 2023 gingen alle opbrengsten binnen Nederland voor het vierde jaar op rij naar stichting Make-A-Wish: een stichting die de wensen vervult van ernstig zieke kinderen.

Al onze collega's uit Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam droegen op 27 oktober hun steentje bij door middel van vrijwilligerswerk bij onder andere zorginstellingen, de kinderboerderij en de Voedselbank. Daarnaast werden er op onze kantoren betaalde activiteiten georganiseerd, waarvan de opbrengst gedoneerd werd aan Make-A-Wish. Zo werd de Millenniumtoren in Rotterdam beklommen, werd een pokertoernooi georganiseerd en waren er verschillende veilingen.

De activiteiten en donaties leverden in totaal €9.606,- op. De gemiddelde kosten per wens bedragen  €2.500,-, wat betekent dat drie kinderen hun grootste wens in vervulling zien gaan. Het bedrag werd aan het eind van de dag symbolisch in ontvangst genomen door Ilse Géron van Make-A-Wish.

We willen niet alleen onze collega's bedanken voor hun inzet, maar ook al onze relaties die ons hebben geholpen met geld ophalen voor deze fantastische stichting. 

Deel dit artikel

Links

Meer informatie
Inzichten en advies
Neem contact met ons op

Laat je adviseren door een van onze consultants

Gerelateerde informatie

Bekijk alle inhoud

Robert Walters is een Great Place to Work: 'Saamhorigheid en een hoge mate van professionaliteit'

Robert Walters is voor de derde keer gecertificeerd als Great Place to Work. Siewerd Bohncke, learning & development specialist bij Robert Walters, licht toe waarom wij deelnemen aan het onderzoek en wat het voor ons betekent om gecertificeerd te zijn. Wat betekent het voor Robert Walters om dit keu

Lees meer

Robert Walters en Walters People opnieuw gecertificeerd als ‘Great Place to Work’

21/11/2019 Recruitmentorganisatie Robert Walters en dochteronderneming Walters People hebben zich voor de derde keer gecertificeerd als ‘Great Place to Work’. Dit keurmerk wordt toegekend op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Great Place to Work® Nederland onderzoekt d

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.