nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Robert Walters en Walters People opnieuw gecertificeerd als ‘Great Place to Work’

21/11/2019

Recruitmentorganisatie Robert Walters en dochteronderneming Walters People hebben zich voor de derde keer gecertificeerd als ‘Great Place to Work’. Dit keurmerk wordt toegekend op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Alleen organisaties die op zowel het medewerkersonderzoek als op werkgeversbeleid een goede score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan het onderzoek van Great Place to Work, dat daarmee de grootste in zijn soort is.

Rob Vermaak, CEO Benelux, Frankrijk & Duitsland: “Wij zijn trots om de titel Great Place to Work voor de derde keer te mogen voeren. We hebben de afgelopen jaren verschillende aanpassingen doorgevoerd om de werknemerstevredenheid verder te vergroten, veelal op basis van de uitkomsten van de Great Place to Work surveys. We hebben bijvoorbeeld aandacht besteed aan kantoorfaciliteiten, thuiswerkmogelijkheden en dit jaar hebben we een volledig vernieuwd onboarding programma gelanceerd voor nieuwe collega’s. Al deze verbeteringen zien we weerspiegeld in de onderzoeksresultaten en daar ben ik heel blij mee.”

Deel dit artikel

Links

Meer informatie
Inzichten en advies
Neem contact met ons op

Bespreek je vraag met een van onze consultants

Gerelateerde informatie

Bekijk alle inhoud

Robert Walters zamelt €9.606,- in voor stichting Make-A-Wish

Op vrijdag 27 oktober hebben Robert Walters en Walters People Nederland €9.606,- opgehaald voor stichting Make-A-Wish. De actie was onderdeel van Robert Walters’ jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Robert Walters en Walters People zich wereldwijd inzetten voor een lokaal goed

Lees meer

Robert Walters is een Great Place to Work: 'Saamhorigheid en een hoge mate van professionaliteit'

Robert Walters en Walters People zijn voor de derde keer gecertificeerd als Great Place to Work. Siewerd Bohncke, learning & development specialist bij Robert Walters, licht toe waarom wij deelnemen aan het onderzoek en wat het voor ons betekent om gecertificeerd te zijn. Wat betekent het voor Rober

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.