nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Robert Walters is een Great Place to Work: 'Saamhorigheid en een hoge mate van professionaliteit'

Robert Walters is voor de derde keer gecertificeerd als Great Place to Work. Siewerd Bohncke, learning & development specialist bij Robert Walters, licht toe waarom wij deelnemen aan het onderzoek en wat het voor ons betekent om gecertificeerd te zijn.

Wat betekent het voor Robert Walters om dit keurmerk te winnen?

We zijn er natuurlijk trots op om ons een Great Place to Work te kunnen noemen. Je verdient dit keurmerk op basis van onafhankelijk onderzoek naar de mening van je werknemers. We zijn dus heel blij om te horen dat onze eigen mensen met veel plezier naar hun werk gaan. Daarnaast is het ook een goede manier om aan de buitenwereld te laten zien dat Robert Walters een goede werkgever is. Dat is belangrijk want we maken een snelle groei door en we zijn eigenlijk voortdurend op zoek naar talent.

Op welke uitkomsten van het Great Place to Work onderzoek ben je trots?

We doen natuurlijk niet alleen maar mee aan het onderzoek om te horen hoe geweldig we het doen, maar ook om van onze mensen te leren op welke punten het beter kan. Op basis van onze eerdere deelnames hebben we behoorlijk wat zaken aangepakt. Bijvoorbeeld onze faciliteiten: er staat nu elke dag voor iedereen een gezonde lunch klaar, we gaan gezamenlijk sporten en we hebben betere spullen en technische ondersteuning. En onze onboarding: we hebben het programma voor nieuwe collega’s helemaal opnieuw vormgegeven, zodat ze zich vanaf de eerste dag welkom voelen en snel up en running zijn. In de uitkomsten van dit jaar is merkbaar dat we hierin geïnvesteerd hebben. We scoren enorm goed op het gebied van faciliteiten en het verwelkomen van nieuwe medewerkers. Daar ben ik heel trots op!

Wat valt verder op?

Wat er eigenlijk iedere keer uitspringt is dat onze mensen van een feestje houden. We werken prettig samen en vieren onze successen. Van alle onderzoeksonderwerpen scoren we dan ook het beste op “kameraadschap”. Er zijn veel collega's die wekelijks samen gaan sporten en er is een jaarlijkse ski-trip die collega’s zelf organiseren. Een beter signaal van teamspirit is voor mij niet denkbaar. 

Wat kunnen mensen verwachten als ze aan de slag gaan bij Robert Walters?

In de eerste plaats bieden wij ambitieuze en ondernemende werknemers een werkomgeving waar zij zich snel kunnen ontwikkelen en op zakelijk gebied kunnen uitblinken. In het eerste jaar dat je bij ons werkt doorloop je een intensief opleidingsprogramma waarin je alles leert over sales, het recruitmentproces, samenwerken en het bedrijfsleven. Als werkgever doen wij er alles aan om onze mensen de nodige kennis en middelen te geven om succesvol te zijn. En zoals ik al zei vieren we graag een feestje! Elke kerst wordt er groot uitgepakt en in de zomer wordt er een strandfeest georganiseerd. Dat hangt natuurlijk weer nauw samen met die teamspirit waar ik het eerder over had.

Wat maakt Robert Walters voor jou persoonlijk een Great Place to Work?

Het grote saamhorigheidsgevoel in combinatie met een hoge mate van professionaliteit. Ik werk op een fijne manier samen met mijn collega’s. Iedereen hier verstaat zijn vak en streeft naar mooie resultaten. Zo zijn we ook binnen HR continu bezig om onze organisatie verder te verbeteren, zowel door nieuwe systemen te implementeren als door te blijven luisteren naar onze werknemers. Wat drijft hen en hoe kunnen we ervoor zorgen dat ze happy en healthy aan het werk blijven? Dat de resultaten op feestelijke wijze worden gevierd, is de kers op de taart.

Deel dit artikel

Links

Meer informatie
Inzichten en advies
Neem contact met ons op

Bespreek je vraag met een van onze consultants

Gerelateerde informatie

Bekijk alle inhoud

Robert Walters zamelt €9.606,- in voor stichting Make-A-Wish

Op vrijdag 27 oktober hebben Robert Walters Nederland €9.606,- opgehaald voor stichting Make-A-Wish. De actie was onderdeel van Robert Walters’ jaarlijkse Global Charity Day, waarbij alle vestigingen van Robert Walters zich wereldwijd inzetten voor een lokaal goed doel. Als internationale recruitmen

Lees meer

Robert Walters en Walters People opnieuw gecertificeerd als ‘Great Place to Work’

21/11/2019 Recruitmentorganisatie Robert Walters en dochteronderneming Walters People hebben zich voor de derde keer gecertificeerd als ‘Great Place to Work’. Dit keurmerk wordt toegekend op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Great Place to Work® Nederland onderzoekt d

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.