EU competition vacatures

Robert Walters werft voor een breed aantal juridische rollen en heeft een uitstekend aanbod in vaste en tijdelijke EU competition vacatures in Nederland. We weten naar welke vaardigheden organisaties op zoek zijn en kunnen je adviseren en begeleiden in je volgende carrièrestap. Bekijk onze vacatures in EU competition hieronder.

Zoekresultaten

Business Controller (32 uur)

Salaris: €50000 - €55000 per year

Locatie: Wageningen

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carriere? Voor de Heldringstichting, onderdeel van de Conrisq Groep, ben ik op zoek naar een stevige Business Controller. De Heldringstichting is een particulier behandelcentrum ter observatie, diagnostiek, risicotaxatie, behandeling en risicomanagement van kinderen en jongeren met een ernstig ontwikkelingsrisico. Het doel van de Heldringstichting is hen weer volwaardig te laten participeren in de samenleving.
Senior corporate lawyer

Salaris: Marktconform

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

For our client, Vistra (Amsterdam), we are recruiting a motivated Dutch-speaking Senior Corporate Lawyer to take on a central role within their dynamic organization. As a Senior Corporate Lawyer you will deal with more complex legal management and coordination of client portfolio’s and you will assist (Junior) Corporate Lawyers with their clients. You will work closely together with the (Senior) Financial Account Manager and you will report to the Business Unit Manager.
Advocaat medewerker arbeidsrecht

Salaris: Competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 januari 2017

Voor onze opdrachtgever Van Doorne zijn wij per direct op zoek naar een Advocaat medewerker Arbeidsrecht. Herken jij jezelf in het onderstaande profiel en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende omgeving waarin je jezelf voortdurend kunt ontwikkelen? Dan is dit de stap voor jou.
Financial Controller

Salaris: €45000 - €65000 per year

Locatie: Maastricht

Datum gepost: 20 januari 2017

Beschik jij over een sterke basis in accounting, consolidatie en internal control of een enorme drive om je hierin te ontwikkelen? Dan zijn wij namens Q-Park wellicht op zoek naar jou!
Senior Business Controller

Salaris: Competitive

Locatie: Purmerend

Datum gepost: 20 januari 2017

Ben jij een zelfstandige Business Controller met overtuigingskracht? Heb jij affiniteit met de zorg en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor de Zorgcirkel (standplaats Purmerend) zijn wij op zoek naar een Senior Business Controller die de Junior Business Controller gaat coachen. Je rapporteert aan de Concerncontroller en bent de adviseur voor het (regio)management.
Internal Auditor

Salaris: Competitive

Locatie: Culemborg

Datum gepost: 20 januari 2017

Als je op zoek bent naar een interessante en avontuurlijke stap in je carriere? Voor ALDI ben ik op zoek naar een Internal Auditor.
Regional FP&A Controller Europe

Salaris: €60000 - €80000 per year

Locatie: Sittard-Geleen

Datum gepost: 19 januari 2017

Have you developed strong business partner skills from a Finance background and a proven track record in FP&A? SABIC in Sittard is looking for a strong communicator who is able to be the Financial sparring partner to international Finance Directors of the organisation. You’ll be operating stand-alone from Sittard with team members based in various other international location, each dedicated to a specific region.
Area Business Controller / MT lid

Salaris: Competitive

Locatie: Terneuzen

Datum gepost: 18 januari 2017

Ben jij op zoek naar een veelzijdige internationale MT rol binnen een innovatief bedrijf? Ben jij een ervaren Business & Sales Controller die in staat is om een salesorganisatie te challengen op performance?
Associate IP

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 17 januari 2017

Voor onze opdrachtgever DLA Piper te Amsterdam zijn wij op zoek naar een proactieve, ondernemende en gedreven Associate IP. Het betreft een zelfstandige rol met veel verantwoordelijkheden en kansen. Zo heb je de ruimte om je eigen netwerk uit te bouwen.
Financial Controller

Salaris: €60000 - €70000 per year

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 17 januari 2017

Voor MAG45, van origine een afsplitsing van Philips ben ik op zoek naar een Financial Controller. De ideale kandidaat is een teamspeler, is professioneel, gedreven en vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Ben jij iemand die van zich van nature pro-actief opstelt en graag meedenkt in optimalisatie van processen om het Finance team naar een hoger plan te tillen? Lees dan vooral verder!