Legal vacatures in Rotterdam

Bekijk het grootste aanbod van finance en accounting vacatures in Rotterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een juridische functie in banking & finance, commercial law, corporate law or private practice, wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor legal professionals in Rotterdam.

Zoekresultaten

Salaris: Attractive package

Locatie: Gouda

Datum gepost: 25 november 2022

Heb jij veel ervaring in ondernemingsrecht en ben je toe aan een nieuwe (en dynamische) stap in jouw carrière? Wil jij jouw opgedane kennis en ervaring inzetten binnen een ambitieuze organisatie, in een mooi en professioneel juridisch team met een open en persoonlijke werksfeer? Lees dan snel verder, wij zijn voor Grant Thornton op zoek naar een Legal Counsel Ondernemingsrecht!

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 21 november 2022

Ben jij een analytisch sterke, oplossingsgerichte en communicatief vaardige Senior jurist met gedegen ervaring binnen het bestuursrecht? Beschik jij bovendien over sterke onderhandelingsvaardigheden waarbij jouw politieke sensitiviteit uitstekend van pas komt? Voor Element NL, de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie, zijn wij op zoek naar een Senior Legal Counsel Regulatory & Public Affairs.