nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Bank & verzekeringen

Gespecialiseerde recruiters voor de bank- en verzekeringswereld

Als één van de belangrijkste Belgische spelers in interim management sinds 20 jaar, richt onze interim management financial services divisie zich op het plaatsen van hooggekwalificeerde interim managers in het bankwezen, verzekeringen, leasing, vermogensbeheer, financiële holdings en private equity bedrijven.

De interim managers waarmee wij werken zijn zelfstandige senior professionals met een sterke achtergrond binnen financiële dienstverlening. De interim managers worden ingezet in een functionele management rol of in een project functie, om specifieke tijdelijke opdrachten uit te voeren.

Kernopdrachten/projecten

 • Dringende vervanging van cruciale managementposities
 • Optimalisatieprojecten
 • Optimalisatie van processen en/of middelen
 • Organisatorische verbeteringen
 • Transformatieprojecten
 • Change management
 • Crisisbeheer
 • Herstructureringsprojecten

Kernfuncties

 • Chief Financial Officer
 • Finance Director
 • Financial Controller
 • Accounting Manager
 • Regulatory Reporting Manager
 • Financial Project Manager
 • Back-Office Manager
 • Risk Manager
 • Compliance Manager
 • Anti-Money Laundering Manager
 • Fraud detection Manager
 • HR Director
 • HR Project Manager
 • Strategic change and transformation Program/Project Manager

Enkele voorbeelden van recente interim management opdrachten binnen bank & verzekeringen

Bankwezen

Finance Director rol voor een overgangsperiode tot de aanwerving van een permanente medewerker. Doel van de opdracht was het verbeteren van de structuur en de werking van de financiële afdeling, het verbeteren van de boekhoudkundige processen, het versterken van de financiële controle en het aanpassen van de normen.

Duur van de opdracht: 12 maanden.

Outsourcing Consultant om operationele ondersteuning te bieden bij het ontwikkelen van een beleid met betrekking tot outsourcing activiteiten onder verwijzing naar de herziene outsourcing richtlijnen van de European Banking Authority van 25/02/2019. Doel van de opdracht was het organiseren en monitoren van het 'outsourcing comité', het opzetten en bijwerken van een outsourcing register, het classificeren van outsourcing contracten en het definiëren en bijwerken van het outsourcing beleid van de bank.

Duur van de opdracht: 4 maanden.

Compliance Manager ter vervanging van iemand die vertrok tot de komst van een interne persoon om de rol over te nemen. Doel van de opdracht was het bestaande compliance team te ondersteunen bij diverse compliance taken en best practices te implementeren.

Duur van de opdracht: 4 maanden.

AML Consultant ter ondersteuning van het financial crime team in een periode van intensieve activiteiten. Doel van de opdracht was om het bestaande team te ondersteunen en best practices te implementeren.

Duur van de opdracht: 4 maanden.

Verzekeringen

Projectleider kostenoptimalisatie: Het doel van dit project was het identificeren van mogelijke kostenoptimalisaties in de financiële afdeling, gesponsord door de CFO en CRO.

Duur van het project: 3 maanden.

IT Transformation Project Manager: in het kader van een overname moest de interim manager het bestaande IT landschap analyseren en het IT team integreren in de nieuwe groep. Doel was het stroomlijnen van processen, het migreren van systemen naar groepsstandaarden en het opzetten van één geharmoniseerd nieuw IT team.

Duur van de opdracht: 16 maanden.

HR Manager: verbeteren van de kwaliteit van een bestaand HR team en professionaliseren van de HR processen en procedures.

Duur van de opdracht: 12 maanden.

Financial Performance Manager: de doelstellingen van deze opdracht waren: beoordelen van bestaande financiële rapportage tools & processen en de onderlinge afhankelijkheden ervan. Identificatie van gebieden voor verbetering en bevordering van geautomatiseerde oplossingen. Geautomatiseerde FP&A rapportage tool implementeren, waardoor de maandelijkse werklast en het risico op handmatige fouten drastisch wordt verminderd en de kwaliteit van de gerapporteerde gegevens verbetert. Leiden van het team naar het volgende niveau van operationele uitmuntendheid door gebruik te maken van de beschikbare technologieën.

Duur van de opdracht: 5 maanden.

Stuur je CV

Bezorg ons je CV zodat we jou écht leren kennen.

 

Reade Thompson-Trott runs a successful consultancy, AstonJames – specialising in business and technology transformation...

 

From high-school teacher to lawyer to government policymaker, Anna-lee Annett’s career has spanned a wide variety of jobs...

 

Nisa is an underwear and activewear manufacturer with an aim to provide employment opportunities to refugees...

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Robert Walters opent ‘neurokantoor’ in Rotterdam

Robert Walters had vorig jaar een wereldprimeur met het eerste ‘neurokantoor’, en implementeert dit succesvolle concept nu ook in haar Rotterdamse vestiging aan het Beursplein. Door een omgeving te creëren waarin men zich thuis voelt, wil Robert Walters een gemeenschapsgevoel creëren onder haar mede

Lees meer

Niet-concrete feedback belemmert vrouwen in carrière

Vrouwen ontvangen bijna twee keer zo veel niet-actiegerichte feedback op de werkvloer dan mannen, blijkt uit recent onderzoek van vacaturesoftwarebedrijf Textio. Daarnaast wordt vrouwen vaak niet duidelijk verteld wat zij moeten doen om een promotie te krijgen, wat hun doorgroeimogelijkheden belemme

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.