nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Information Technology

Strategisch. Betrouwbaar. Innovatief.

De bedrijfswereld vandaag wordt geconfronteerd met enorme uitdagingen op het gebied van informatietechnologieën. Een performant en efficiënt IT beleid is de sleutel voor organisaties om succesvol en winstgevend te zijn. Steeds meer bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van digitale transformatie, IT-beveiliging, updaten van IT-systemen, migratie naar efficiëntere platforms, cloud-toepassingen, enz.

Om aan jouw behoeften te voldoen, stellen wij jou een groot netwerk van professionele IT interim managers over heel België ter beschikking. Dankzij hun rijke professionele achtergrond zal elk van onze geselecteerde interim managers in staat zijn om operationele en managementstrategieën op maat van jouw behoeften te ontwikkelen.

Kernopdrachten/projecten

 • Dringende vervanging van sleutelposities binnen IT-management
 • Verbeteringsprojecten met betrekking tot IT-infrastructuur en -toepassingen
 • Opzetten van een performante IT-afdeling in groeiende bedrijven
 • Projecten met betrekking tot digitale transformatie
 • Verbetering van algemene IT-processen
 • Projecten met betrekking tot de migratie van een bestaand IT-platform naar een nieuw platform
 • ERP implementaties

Kernfuncties

 • Chief Information Officer
 • IT Director
 • IT Project Manager
 • Digital Transformation Manager

Stuur je CV

Bezorg ons je CV zodat we jou écht leren kennen.

 

Reade Thompson-Trott runs a successful consultancy, AstonJames – specialising in business and technology transformation...

 

From high-school teacher to lawyer to government policymaker, Anna-lee Annett’s career has spanned a wide variety of jobs...

 

Nisa is an underwear and activewear manufacturer with an aim to provide employment opportunities to refugees...

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Interim professional vaker ingezet vanuit noodzaak, parttime zzp’er wint terrein

Het aantal zzp’ers in Nederland neemt de afgelopen tien jaar gestaag toe. In 2022 waren er 1,2 miljoen Nederlanders met een hoofdbaan als zzp'er; in totaal 12 procent van alle werkenden (bron: CBS). En dit aantal nam ook in 2023 toe. Professionals hechten meer waarde aan flexibiliteit en willen een

Lees meer

Nieuwe wetgeving leidt tot run op IT risk professionals

Op 1 januari 2025 treedt de Digital Operational Resilience Act (DORA) in werking. Deze nieuwe wetgeving heeft als doel om de digitale weerbaarheid van financiële ondernemingen in de Europese Unie te vergroten. Hoewel de inwerkingtreding van DORA nog even op zich laat wachten, is er nu al een toename

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.