nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Project & programme management

Belangrijke veranderingen of transformaties aanpakken

Organisaties worden soms geconfronteerd met belangrijke veranderingen of transformaties die gestuurd worden via grote programma's of projecten. Deze programma's of projecten zijn vaak gekoppeld aan belangrijke veranderingen in bedrijven die dienovereenkomstig moeten worden beheerd. Gezien het strategisch belang van dergelijke programma's of projecten en om deze op een professionele manier te beheren, doen Belgische organisaties steeds vaker een beroep op ervaren en getalenteerde interim programme- of projectmanagers.

Om aan jouw behoeften te voldoen, stellen wij jou een groot netwerk van professionele interim managers over heel België ter beschikking. Door hun rijke professionele achtergrond en ervaring op het terrein kunnen onze Interim Managers jou uitstekende operationele en managementdiensten met toegevoegde waarde leveren.

Kernopdrachten/projecten

 • Programma om alle transversale processen van een bedrijf te herzien
 • Programma om het bedrijfsmodel van een bedrijf te veranderen
 • Project voor de invoering van een methodologie om het beheer van projecten te verbeteren
 • Oprichting van een Project Management Office
 • Programma om nieuwe manieren van werken in te voeren
 • Programma gericht op het transformeren van een bedrijf om betere resultaten te behalen

Kernfuncties

 • Programme Director
 • Project Manager
 • ERP Project Manager
 • PMO
 • Change Manager
 • Business process reengineering Manager (BPR)

Stuur je CV

Bezorg ons je CV zodat we jou écht leren kennen.

 

Reade Thompson-Trott runs a successful consultancy, AstonJames – specialising in business and technology transformation...

 

From high-school teacher to lawyer to government policymaker, Anna-lee Annett’s career has spanned a wide variety of jobs...

 

Nisa is an underwear and activewear manufacturer with an aim to provide employment opportunities to refugees...

Rekruteringsadvies

Bekijk alles

Carrière-advies

Bekijk alles

Niet-concrete feedback belemmert vrouwen in carrière

Vrouwen ontvangen bijna twee keer zo veel niet-actiegerichte feedback op de werkvloer dan mannen, blijkt uit recent onderzoek van vacaturesoftwarebedrijf Textio. Daarnaast wordt vrouwen vaak niet duidelijk verteld wat zij moeten doen om een promotie te krijgen, wat hun doorgroeimogelijkheden belemme

Lees meer

De scope en het uurtarief van een interim transitiemanager

Steeds meer organisaties huren een transitiemanager in die verantwoordelijk is voor een of meerdere interne transities. Maar wat doet een transitiemanager precies? Wat voor skills moet een transitiemanager beheren en wat is het gemiddelde uurtarief van een transitiemanager? Roald Keijzers bemiddelt

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.