Executive search

‘The bright alternative’ noemen opdrachtgevers ons, vanwege onze moderne, open en directe aanpak van executive search. Wij worden ingeschakeld voor onze diepgaande kennis van de lokale markt. En veelal door internationale partijen vanwege het wereldwijde bereik van ons netwerk dat dertig landen omspant.

Integriteit en zorgvuldigheid zijn de basis van succes in executive search. Onze achtergrond als gespecialiseerde recruiter onderscheidt ons daarbij. Strak ingeregelde processen, resultaatgedrevenheid en teamwork zijn voor ons vanzelfsprekend. Met dertig jaar recruitmentervaring in onze expertisegebieden waaronder finance, legal, HR, tax & treasury, is ons netwerk enorm. Veel van de mensen in ons executive search netwerk, zowel opdrachtgevers als kandidaten, hebben wij eerder geholpen bij het vinden van een nieuwe functie op medior- of seniorniveau.

Bekijk onze executive search opdrachten.

Recent bemiddelde rollen

  • General Counsel voor Private Equity Firm
  • Lid Raad van Toezicht voor woningbouwcorporatie
  • Directielid voor mediabedrijf Talpa
  • Secretaris Raad van Bestuur voor zorginstelling
  • MD voor wereldwijd beursgenoteerde retailorganisatie
  • CEO voor machinebouwer Agrifac
  • CEO voor trading organisatie
  • CFO voor trading organisatie
  • Director Finance DACH region
  • Director FSSC EMEA

Testimonials

''Er is zelden iemand op dit niveau die wij niet in het vizier hebben''

 

Wat is executive search? Vraag het aan drie partijen en je krijgt drie verschillende antwoorden. Dat het gaat om headhunting en het bemiddelen van topposities zoals CEO, CFO, en lid van Raad van Bestuur is duidelijk. De werkwijze kan desondanks enorm verschillen. Pim van der Groen licht zijn visie op de markt toe.

''Wij zijn the bright alternative''

 

Wanneer Joyce Toeset gevraagd wordt naar wat Robert Walters anders maakt dan andere executive search firms, steekt ze een passievol betoog af. Naast snelheid en vakkundigheid, is de oprechte interesse waarmee consultants hun werk doen volgens haar één van de succesfactoren. Hoe gaat Robert Walters precies te werk in de zoektocht naar kandidaten voor topfuncties? Joyce Toeset legt uit waarom onze aanpak door klanten geroemd wordt als ‘the bright alternative’.

Ons Executive Search team

Onze executive search consultants hebben elk tien tot twintig jaar ervaring binnen hun specialisme en managen daarnaast hun eigen teams. 

Amsterdam

Joyce Toeset - Legal

Tijdens haar rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden startte Joyce Toeset (1979) haar recruitmentcarrière bij een executive search kantoor in Den Haag. Ze heeft inmiddels twintig jaar ervaring op haar naam. Binnen Robert Walters bouwde zij een team op dat zowel de permanente als de interim juridische markt in Nederland bedient. In de afgelopen vijf jaar is Robert Walters uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen voor juridische werving in Nederland.

Joyce heeft een trackrecord opgebouwd op het gebied van executive search en werving op C-level. Zij heeft succesvolle (inter)nationale bemiddelingen gerealiseerd van General Counsels, Chief Exective Officers, Secretarissen RvB/RvT en Managing Directors in diverse industrieën. Haar open en directe manier van communiceren en enthousiaste persoonlijkheid zijn kenmerkend voor Joyce.  

joyce.toeset@robertwalters.com

Rob Steur - Finance

Na een bedrijfseconomische opleiding is Rob Steur (1963) gestart in accountancy bij het Amerikaanse kantoor Arthur Young (nu EY). De toen al gevolgde top-down benadering van het controlewerk heeft hem gevormd. Daarna is hij actief geweest in recruitment en als commercieel manager bij een Engels beursfonds. Vervolgens heeft hij zijn persoonlijke ambitie als zelfstandig ondernemer te werken invulling gegeven met zijn eigen bureau Accredium, een consultancy voor onder andere organisatieontwikkeling, management coaching en interim management. Na tien jaar zelfstandig gewerkt te hebben sloot hij zich in 2010 aan bij Robert Walters.

Rob is verantwoordelijk voor senior finance posities in ondermeer B2B, media en publieke organisaties. Hij werkt vanuit zijn kernwaarden: betrokken, vasthoudend en resultaatgericht.  

rob.steur@robertwalters.com

Nanke van Asten - Finance en HR

Nanke van Asten (1974) startte haar loopbaan in recuitment bij een executive search kantoor in Amsterdam, direct na haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een uitgebreide ervaring in executive search in finance, HR en general management. Bij Robert Walters is Nanke verantwoordelijk voor twee teams die gespecialiseerd zijn in finance recruitment, en een team dat de interim en permanente HR markt bedient. Zij heeft bemiddelingen gerealiseerd voor onder andere CFO’s, finance directors, managing directors & HR directors in zowel internationale corporates als middelgrote (familie)bedrijven en start-ups in sectoren als industrie/productie, media, FMCG, retail, life sciences, bio tech en private equity.

Het recuitmentvak blijft haar fascineren; zowel het succesvol uitvoeren van mooie opdrachten als het overbrengen van het vak aan anderen.  

nanke.vanasten@robertwalters.com

Rob Vermaak - Alle disciplines

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit werkte Rob Vermaak (1958) bijna vijf jaar in finance en IT bij Akzo Nobel. Hij startte daarna zijn carrière in recruitment bij Michael Page, waar hij uiteindelijk tien jaar Managing Director Nederland was. Daarnaast was Rob gedurende enkele jaren verantwoordelijk voor Duitsland, Zweden en België. In 2005 startte hij als Managing Director Nederland bij Robert Walters, inmiddels is hij is Regional Managing Director Benelux.

Met meer dan 30 jaar recruitment- en managementervaring is Rob betrokken geweest bij talloze executive search processen.

rob.vermaak@robertwalters.com

Eindhoven

Pim van der Groen - Finance 

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte Pim van der Groen (1968) een aantal jaren als organisatieadviseur. Vervolgens zette hij de stap naar een Oostenrijkse executive search organisatie in Amsterdam en in 2002 begon hij bij Robert Walters. Hier kon hij zijn jarenlang gekoesterde internationale ambitie waarmaken door als senior consultant in Auckland (Nieuw Zeeland) te gaan werken. De passie voor het vak bracht hem in 2006 naar Eindhoven, waar hij het kantoor van Robert Walters heeft opgezet.

Zijn specialisme weerspiegelt de innovatieve en ondernemende bedrijfscultuur in Zuid-Nederland, en Pim heeft op het gebied van executive search een trackrecord opgebouwd bij diverse internationale handelsorganisaties en technologiebedrijven.

pim.vandergroen@robertwalters.com

Rotterdam

Annemieke Peskens - Finance en HR

Annemieke Peskens (1977) behaalde na het afronden van de Hotelschool een Bachelor Marketing & Communicatie. Na haar studie doorliep ze een tweejarig traineeship bij Facilicom, waarna ze bij Axxicom uitzendbureau doorgegroeide tot manager regio Groot-Rijnmond. In 2005 heeft Annemieke de stap naar werving & selectie gezet. Ze bouwde voor een internationale recruitmentorganisatie vanaf nul de divisie Procurement & Supply Chain in Rotterdam op. In 2009 begon zij bij Robert Walters en sinds 2014 is zij eindverantwoordelijk voor kantoor Rotterdam. 

Annemieke is gespecialiseerd in de werving & selectie van senior finance posities. Haar passie ligt in het verbinden van mensen. Haar oprechtheid, nieuwsgierigheid en drive hebben geleid tot diverse zeer succesvolle bemiddelingen. 

annemieke.peskens@robertwalters.com

Martijn Boet - Finance en HR

Martijn Boet (1971) startte, na het voltooien van een studie International Business in Rotterdam, zijn loopbaan in de uitzendbranche. Inmiddels is hij ruim 20 jaar actief in search & selectie en heeft hij binnen diverse sectoren een trackrecord opgebouwd in het bemiddelen van senior finance professionals zoals finance directors, finance managers en controllers. Tussen 2004 en 2009 was Martijn nauw betrokken bij het opstarten van de Rotterdamse vestiging van Robert Walters. Na aansluitend onder andere als zelfstandig consultant te hebben gewerkt en als manager bij een Amerikaanse recruitmentorganisatie, keerde hij in november 2014 terug bij Robert Walters.

Martijn krijgt energie van ondernemerschap en het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers. 

martijn.boet@robertwalters.com

Search the latest legal jobs

Salary Survey 

Read more »

Recruitment Advies 

Read more »

Carrière Advies  

Read more »

Volg ons op social media