Executive search

Ons netwerk is het resultaat van ruim dertig jaar toewijding aan de carrières van hoogopgeleide financials en de behoefte van uiteenlopende opdrachtgevers aan solide financiële strategie en executie.

Waar onze kandidaten groeien, groeien wij mee. Waar tijden veranderen, veranderen wij mee.

Het executive search team van Robert Walters ondersteunt voornamelijk scale-ups (PE of VC portfolio), familiebedrijven en medium-sized corporates bij de selectie van de juiste kandidaat om de volledige finance functie te leiden en verdere groei te faciliteren.

Daarnaast ondersteunen wij gevestigde beursgenoteerde ondernemingen bij het aantrekken van executives om de finance functie van een specifiek onderdeel van de organisatie te leiden of om naast de CFO een deel van de finance functie te versterken.

Neem voor meer informatie contact op met Pim van der Groen via pim.vandergroen@robertwalters.com of tel. +31 (0) 6 52 32 85 83

Nieuwe artikelen

"Er is zelden iemand op dit niveau die wij niet in het vizier hebben''

Wat is executive search? Vraag het aan drie partijen en je krijgt drie verschillende antwoorden. Dat het gaat om headhunting en het bemiddelen van topposities zoals CEO, CFO, en lid van Raad van Bestuur is duidelijk. De werkwijze kan desondanks enorm verschillen. Pim van der Groen licht zijn visie op de markt toe >> Meer lezen.

Wij zijn the bright alternative

Wanneer Joyce Toeset gevraagd wordt naar wat Robert Walters anders maakt dan andere executive search firms, steekt ze een passievol betoog af. Naast snelheid en vakkundigheid, is de oprechte interesse waarmee consultants hun werk doen volgens haar één van de succesfactoren. Joyce Toeset legt uit waarom onze aanpak door klanten geroemd wordt als ‘the bright alternative’ >> Meer lezen.

CFO's in beweging door investeringen en overnames

Door een groeiend aantal investeringen en overnames is er veel behoefte aan nieuwe financiële bestuurders. Dat komt goed uit, want ook deze bestuurders zijn toe aan een nieuwe uitdaging ziet Martijn Boet. >> Meer lezen.

Portfolio

Gezien het feit dat vacatures op dit niveau vaak vertrouwelijk van aard zijn, staan veel van onze executive search opdrachten niet op onze website. Neem contact op met Director Pim van der Groen, gespecialiseerd in executive search opdrachten, via pim.vandergroen@robertwalters.com of tel. 06 52328583. Hij vertelt u graag meer over de opdrachten waar wij op dit moment voor werven. 

  • General Counsel voor Private Equity Firm
  • Lid Raad van Toezicht voor woningbouwcorporatie
  • MD voor wereldwijd beursgenoteerde retailorganisatieSecretaris Raad van Bestuur voor zorginstelling
  • CEO voor machinebouwer Agrifac
  • CEO voor trading organisatie
  • CFO voor trading organisatie
  • Director Finance DACH region
  • Director FSSC EMEA

 

Executive search specialisten

Onze executive search consultants hebben elk tien tot twintig jaar ervaring binnen hun specialisme en managen daarnaast hun eigen teams. 

 

Pim van der Groen - Director Executive Search 

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte Pim van der Groen (1968) een aantal jaren als organisatieadviseur. Vervolgens zette hij de stap naar een Oostenrijkse executive search organisatie in Amsterdam en in 2002 begon hij bij Robert Walters. Hier kon hij zijn jarenlang gekoesterde internationale ambitie waarmaken door als senior consultant in Auckland (Nieuw Zeeland) te gaan werken. De passie voor het vak bracht hem in 2006 naar Eindhoven, waar hij het kantoor van Robert Walters heeft opgezet.

Zijn specialisme weerspiegelt de innovatieve en ondernemende bedrijfscultuur in Zuid-Nederland, en Pim heeft op het gebied van executive search een trackrecord opgebouwd bij diverse internationale handelsorganisaties en technologiebedrijven.

pim.vandergroen@robertwalters.com
06 52328583


 

Madelon Strijbos - Senior Principal Consultant

Madelon Strijbos (1979) ondersteunt met name scale-ups (PE en VC) bij het werven van CFO’s en COO’s die aansluiten bij de groeifase, ambitie, cultuur en het verdienmodel van de onderneming.

Als global marketing director bij een internationale marktleider in premium lifestyle evenementen, heeft Strijbos diverse teams aangestuurd in Europa, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Vervolgens heeft Madelon als zelfstandige diverse startups, scale-ups en fondsen in opkomende technologieën, media en cultuur geadviseerd over groei en positionering.

Haar studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft zij in de loop van haar carrière aangevuld met ‘Strategic Marketing’ aan INSEAD, het ‘Business of Entertainment, Media & Sports’-programma aan Harvard Business School en het ‘Executive Program for Growing Companies’ aan Stanford Graduate School of Business. 

madelon.strijbos@robertwalters.com 
06 11861742

 

Annemieke Peskens - Director Finance en HR

Annemieke Peskens (1977) behaalde na het afronden van de Hotelschool een Bachelor Marketing & Communicatie. Na haar studie doorliep ze een tweejarig traineeship bij Facilicom, waarna ze bij Axxicom uitzendbureau doorgegroeide tot manager regio Groot-Rijnmond. In 2005 heeft Annemieke de stap naar werving & selectie gezet. Ze bouwde voor een internationale recruitmentorganisatie vanaf nul de divisie Procurement & Supply Chain in Rotterdam op. In 2009 begon zij bij Robert Walters en sinds 2014 is zij eindverantwoordelijk voor kantoor Rotterdam. 

Annemieke is gespecialiseerd in de werving & selectie van senior finance posities. Haar passie ligt in het verbinden van mensen. Haar oprechtheid, nieuwsgierigheid en drive hebben geleid tot diverse zeer succesvolle bemiddelingen. 

annemieke.peskens@robertwalters.com
06 21270649


Martijn Boet - Principal Consultant Finance en HR

Martijn Boet (1971) is ruim 20 jaar actief in search & selectie binnen Finance. In deze periode bouwde hij aan een breed trackrecord; aan de hand van zijn oprechte interesse, transparantie en doorzettingsvermogen bemiddelde hij met succes talloze financial executives & directors binnen uiteenlopende sectoren variërend van retail tot financial services. 

Tussen 2004 en 2009 was Martijn nauw betrokken bij het opzetten en uitbouwen van het Rotterdamse kantoor van Robert Walters. Na aansluitend onder andere als zelfstandig consultant te hebben gewerkt, keerde hij in 2014 terug. Momenteel is Martijn verantwoordelijk voor de executive search-activiteiten binnen kantoor Rotterdam. Hij krijgt energie van het ondernemerschap en het fungeren als “navigator” en businesspartner bij het realiseren van succesvolle en duurzame oplossingen voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. 

martijn.boet@robertwalters.com
06 43105608

 

 

Joyce Toeset - Senior Manager Legal

Tijdens haar rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden startte Joyce Toeset (1979) haar recruitmentcarrière bij een executive search kantoor in Den Haag. Ze heeft inmiddels twintig jaar ervaring op haar naam. Binnen Robert Walters bouwde zij een team op dat zowel de permanente als de interim juridische markt in Nederland bedient. In de afgelopen vijf jaar is Robert Walters uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen voor juridische werving in Nederland.

Joyce heeft een trackrecord opgebouwd op het gebied van executive search en werving op C-level. Zij heeft succesvolle (inter)nationale bemiddelingen gerealiseerd van General Counsels, Chief Exective Officers, Secretarissen RvB/RvT en Managing Directors in diverse industrieën. Sinds 2022 is zij binnen Robert Walters ook verantwoordelijk voor de divisie Tax & Treasury. Haar open en directe manier van communiceren en enthousiaste persoonlijkheid zijn kenmerkend voor Joyce.  

joyce.toeset@robertwalters.com 
06 51426049

 

Nanke van Asten - Senior Manager Finance & HR

Nanke van Asten (1974) startte haar loopbaan in recuitment bij een executive search kantoor in Amsterdam, direct na haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft een uitgebreide ervaring in executive search in finance, HR en general management. Bij Robert Walters is Nanke verantwoordelijk voor twee teams die gespecialiseerd zijn in finance recruitment, en een team dat de interim en permanente HR markt bedient. Zij heeft bemiddelingen gerealiseerd voor onder andere CFO’s, finance directors, managing directors & HR directors in zowel internationale corporates als middelgrote (familie)bedrijven en start-ups in sectoren als industrie/productie, media, FMCG, retail, life sciences, bio tech en private equity.

Het recuitmentvak blijft haar fascineren; zowel het succesvol uitvoeren van mooie opdrachten als het overbrengen van het vak aan anderen.  

nanke.vanasten@robertwalters.com 
06 11922784

 

Testimonials

Salary Survey 

»

Executive leadership series 

»

CFO's

»

Volg ons op social media