»
»
»

Onze aanpak - een nieuwe kijk op recruitment

stadslichten vanaf hoog gebouw

Veel personeelsmanagers zagen een wervings- en selectiebureau als een organisatie waarmee je een eenmalige transactie aangaat. Maar dat was voordat ze in contact kwamen met een consultant van Robert Walters.  

Wij pakken het anders aan. Wij streven een langetermijnrelatie met onze klanten na - een relatie die u wilt voortzetten. Deze aanpak valt in goede aarde bij onze klanten en daarom werken we al sinds 1990 voor toonaangevende Nederlandse bedrijven.
Onze mensen willen een relatie met u opbouwen waarin vertrouwen en overleg centraal staan en zijn niet bezig met het sluiten van een eenmalige deal. Zo hebben wij veel van de opdrachtgevers en kandidaten in ons executive search netwerk eerder geholpen bij het vinden van een nieuwe functie op medior- of seniorniveau.

 

Wat we doen

We zijn wereldwijd een toonaangevende specialist op het gebied van werving en selectie en we onderscheiden ons duidelijk op basis van de kwaliteit van onze dienstverlening. We werken met uiteenlopende organisaties, van startups en MKB tot aan Fortune 500-bedrijven en slagen er al 30 jaar in om de beste professionals te vinden voor bedrijven wereldwijd.

We werven professionals voor verschillende disciplines. Onze kernactiviteiten omvatten executive search en de werving voor functies in vast en tijdelijk dienstverband binnen accounting & finance, banking & financial services, HR, IT, legal en tax & treasury.

Onze klanten zijn het erover eens dat de persoonlijkheid van onze mensen voor zich spreekt. Onze consultants zijn experts in hun vakgebied en spreken dezelfde taal als onze klanten. Als u op zoek bent naar recruitmentdiensten waarbij u op de eerste plaats komt, neem dan contact met ons op en laat ons weten wat uw behoeften zijn.

Uw vacature onder de aandacht brengen

Hebt u een specialistische functie waar u iemand voor zoekt of wilt u gewoon zeker weten dat u de beste kandidaat in huis haalt? De beste professionals zijn vaak niet actief op zoek naar een nieuwe functie. Hoe zorgt u er dus voor dat u de ideale kandidaat bereikt voor uw vacature? Wij kunnen het proces versnellen met op maat gemaakte advertentiepakketten. 

Executive Search 

»

Recruitment advies

»

Finance professionals uit Zuid-Afrika

»