nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Interim gids

Kom alles te weten over interim 

Download onze e-gids 'De overstap maken naar interim management' en kom meer te weten over:

  • De te ondernemen stappen om zelfstandig als interimmer aan de slag te gaan
  • De voordelen van een carrière als interim professional
  • Dagtarieven voor interim professionals
  • Inzichten en misverstanden rond interim 

Op zoek naar een interim opdracht?

Ons interim recruitment team is op zoek naar jou. We hebben een breed scala aan interimopdrachten in finance, banking, human resources, tax, treasury en legal.

Bekijk onze opdrachten of neem contact op met een van onze consultants.

Carrièreadvies

Bekijk alles

Zo bepaal je jouw interim uurtarief

Als interim professional verdien je geen vast salaris dat aan het einde van de maand op je rekening gestort wordt. Je bent zelfstandig, wat betekent dat je zelf kunt bepalen welk uurtarief je vraagt. Maar hoe kom je tot het ideale uurtarief, hoog genoeg om voldoende inkomsten te genereren en toch ni

Lees meer

Tien do’s en don’ts voor interimmers

Als interim professional ben je met verschillende dingen tegelijk bezig: je probeert niet alleen zo goed mogelijk te functioneren binnen je huidige functie, maar bent tegelijkertijd alvast bezig met het binnenhalen van je volgende opdracht. Als manager interim solutions ondersteunt Quintin de Koning

Lees meer

Waarom interimmen in de publieke sector steeds populairder wordt onder juristen 

Werken in de publieke sector wordt steeds populairder onder juristen. Ook interim professionals kiezen steeds vaker voor een opdracht in de publieke sector, signaleert Bente van den Eijnden, senior recruitment consultant legal bij Robert Walters. ‘Lange tijd stonden interim juristen te trappelen om

Lees meer