nl

Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

8 redenen voor werkgevers om te kiezen voor Robert Walters interim

Als u een interim professional zoekt, kunt u het beste bij ons terecht. Wat kunt u van ons verwachten? 

1. De beste kandidaat, snel

Robert Walters levert niet alleen passende, gescreende en ervaren interim professionals, maar ook interim professionals die direct kunnen beginnen. De snelheid van leveren is in al onze processen ingebouwd. Door ons dagelijks netwerken weten wij welke interim-professionals beschikbaar zijn en kunnen wij ze direct voordragen. Vaak volgt een introductie van beschikbare kandidaten binnen 24 uur en zal de interim professional binnen een week na opdrachtverstrekking starten. Die snelheid gaat bij ons niet ten koste van de kwaliteit.

2. Gedegen advies

Heeft u een vacature voor een project? Een zwangerschapsvervanging? Verlichting van de workload van uw team? Behoefte aan een vaste kracht, maar geen ruimte vanwege een hiring freeze? Twijfelt u over een interimkracht of een vaste werknemer? Onze ervaren consultants adviseren u graag over de verstandigste keuze die past bij de behoefte van uw organisatie.

3. Bewezen interim professionals

Robert Walters selecteert, begeleidt en volgt van nabij de beste interimmers in hun vak en hun niche. Met onze langdurige ervaring als bemiddelaar van interim professionals hebben wij goed zicht op de expertise, prijs-kwaliteitverhouding en beschikbaarheid van de mensen in ons netwerk. Vaak hebben door ons voorgestelde interim professionals al eerdere opdrachten via Robert Walters gedaan. Dat geeft een extra zekerheid op de kwaliteit. 

4. Experts in hun vak

Onze interim-professionals zijn zelf kenners van hun vak. In al onze specialisaties – finance, banking, HR, legal, tax, treasury, Business Intelligence, IT en procurement – hebben wij een netwerk opgebouwd van interim professionals die beschikbaar zijn om de uitdagingen van uw organisatie het hoofd te bieden. Wij weten welke verborgen expertises onze interim professionals bezitten en weten daarom wie u nodig heeft. 

5. Consultants met businesservaring

Dat laatste kunnen wij alleen omdat onze consultants zelf praktijkervaring hebben opgedaan in onze specialisaties. Veel consultants zijn zelf werkzaam geweest in het vak voor zij consultant werden, en allen kennen zij de cultuur, de vaktermen en de werkprocessen van hun niches. Alleen ervaringsdeskundigen zijn in staat goede match te maken en de juiste interim professional bij de juiste opdracht te plaatsen.

6. Correcte tarieven

Interim professionals duur? Omgerekend zijn hun uurtarieven iets hoger dan de kosten die een werkgever voor een vaste werknemer draagt. Dat prijsverschil is redelijk vanwege het tijdelijke, flexibele en risicovrije karakter van de afspraak. Het contract met een interim-professional heeft een beperkte opzegtermijn, je hoeft dus geen afkoopsommen te betalen bij ziekte en vakantie wordt niet betaald en er hoeven geen sociale lasten betaald te worden. Robert Walters heeft er geen belang bij u als klant onredelijk op kosten te drijven. Wij zoeken een duurzame relatie met onze klanten en daarbij horen correcte tarieven.

7. Een gesmeerd team

Onze consultants werken niet op basis van commissie. Deze voor de recruitmentbranche unieke aanpak, maakt dat het succesvol en snel invullen van een interimvacature een team effort is. Deze collegialiteit maakt dat wij beter staan voorgesorteerd om snel de juiste match voor u te maken.

8. Wereldwijde dekking

Robert Walters heeft als mondiale recruitment- en interim-dienstverlener een grensoverschrijdende dienstverlening. Met onze kennis van de plaatselijke markt zijn wij in staat om gericht te reageren op de vraag naar passende interim professionals, of uw bedrijf nu een multinational is of een plaatselijk mkb-bedrijf.
 

Vragen? Neem contact op met onze interim-specialisten in Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam

Deel dit artikel

Gerelateerde informatie

Op zoek naar medewerkers?
Salary Survey
Recruitmentadvies
Neem contact met ons op

Laat je adviseren door een van onze consultants

Gerelateerde informatie

Bekijk alle inhoud

Hét succesrecept voor het inhuren van interim professionals

Een interim professional is een tijdelijke kracht die organisaties kan ondersteunen bij projecten of in het geval van personeelsuitval of speciaal verlof. Een interimmer brengt de nodige ervaring met zich mee en kijkt met een frisse blik naar processen binnen de organisatie. Interim recruitment mana

Lees meer

8 redenen voor werkgevers om te kiezen voor Robert Walters interim

Als u een interim professional zoekt, kunt u het beste bij ons terecht. Wat kunt u van ons verwachten? 1. De beste kandidaat, snel Robert Walters levert niet alleen passende, gescreende en ervaren interim professionals, maar ook interim professionals die direct kunnen beginnen. De snelheid van lever

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.