Robert Walters opnieuw gecertificeerd ‘Great Place to Work’

Great-Place-to-Work

21/11/2019

Recruitmentorganisatie Robert Walters en dochteronderneming Walters People hebben zich voor de derde keer gecertificeerd als ‘Great Place to Work’. Dit keurmerk wordt toegekend op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Alleen organisaties die op zowel het medewerkersonderzoek als op werkgeversbeleid een goede score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan het onderzoek van Great Place to Work, dat daarmee de grootste in zijn soort is.

Rob Vermaak, CEO Benelux, Frankrijk & Duitsland: “Wij zijn trots om de titel Great Place to Work voor de derde keer te mogen voeren. We hebben de afgelopen jaren verschillende aanpassingen doorgevoerd om de werknemerstevredenheid verder te vergroten, veelal op basis van de uitkomsten van de Great Place to Work surveys. We hebben bijvoorbeeld aandacht besteed aan kantoorfaciliteiten, thuiswerkmogelijkheden en dit jaar hebben we een volledig vernieuwd onboarding programma gelanceerd voor nieuwe collega’s. Al deze verbeteringen zien we weerspiegeld in de onderzoeksresultaten en daar ben ik heel blij mee.”

Meer informatie

Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek. Wil jij werken bij een Best Workplace? Wij zijn onze teams in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam aan het uitbreiden.

Lees meer over de mogelijkheden bij Robert Walters, of het interview met learning & development specialist Mirthe Schouten over waarom zij Robert Walters een Great Place to Work vindt. 

Recruitmentadvies 

»

Carrièreadvies 

»

Werken bij 

»