Salary Survey

Bekijk hier actuele salarissen in Nederland voor een CFO, finance director, VP of finance, CEO en andere finance functies.

Executive Search

Ons executive search experts helpen je graag bij de selectie van de juiste executive om de volledige finance functie te leiden en verdere groei te faciliteren.

Carrièreadvies

Bekijk het laatste nieuws over de arbeidsmarkt en wervings- en carrièreadvies van onze recruitment consultants.

Executive finance posities in Nederland

Werk je op dit moment op executive finance niveau in het buitenland, en denk je erover na om terug te keren naar Nederland? De executive search specialisten van Robert Walters vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Wij ondersteunen voornamelijk scale-ups (PE of VC portfolio), familiebedrijven en medium-sized corporates bij de selectie van hun managementteam. Daarnaast ondersteunen wij gevestigde beursgenoteerde ondernemingen bij het aantrekken van executives om de finance functie van een specifiek onderdeel van de organisatie te leiden of om naast de CFO een deel van de finance functie te versterken.

Ben je benieuwd welke kansen er liggen op de arbeidsmarkt in Nederland? Vul dan het contactformulier hiernaast in voor een vrijblijvend gesprek met een van onze executive search recruitment consultants.

Openstaande posities

Omdat vacatures op dit niveau vaak vertrouwelijk van aard zijn, staan veel van onze executive search opdrachten niet op onze website. Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina, dan vertellen wij u meer over de opdrachten waar wij op dit moment voor werven.

Testimonials

Executive Search Team - International recruitment

Pim van der Groen - Director Executive Search 

Na het afronden van zijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werkte Pim van der Groen (1968) een aantal jaren als organisatieadviseur. Vervolgens zette hij de stap naar een Oostenrijkse executive search organisatie in Amsterdam en in 2002 begon hij bij Robert Walters. Hier kon hij zijn jarenlang gekoesterde internationale ambitie waarmaken door als senior consultant in Auckland (Nieuw Zeeland) te gaan werken. De passie voor het vak bracht hem in 2006 naar Eindhoven, waar hij het kantoor van Robert Walters heeft opgezet.

Zijn specialisme weerspiegelt de innovatieve en ondernemende bedrijfscultuur in Zuid-Nederland, en Pim heeft op het gebied van executive search een trackrecord opgebouwd bij diverse internationale handelsorganisaties en technologiebedrijven.

pim.vandergroen@robertwalters.com
06 52328583


 

Madelon Strijbos - Senior Principal Consultant

Madelon Strijbos (1979) ondersteunt met name scale-ups (PE en VC) bij het werven van CFO’s en COO’s die aansluiten bij de groeifase, ambitie, cultuur en het verdienmodel van de onderneming.

Als global marketing director bij een internationale marktleider in premium lifestyle evenementen, heeft Strijbos diverse teams aangestuurd in Europa, Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Vervolgens heeft Madelon als zelfstandige diverse startups, scale-ups en fondsen in opkomende technologieën, media en cultuur geadviseerd over groei en positionering.

Haar studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft zij in de loop van haar carrière aangevuld met ‘Strategic Marketing’ aan INSEAD, het ‘Business of Entertainment, Media & Sports’-programma aan Harvard Business School en het ‘Executive Program for Growing Companies’ aan Stanford Graduate School of Business. 

madelon.strijbos@robertwalters.com 
06 11861742

 

Salary Survey 

»

CFO's 

»

Upload vacature 

»