nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

Salarisbenchmarks voor legal professionals

De Robert Walters Salary Survey biedt een actueel overzicht van legal salarissen en interimtarieven voor legal counsels, advocaten en andere juristen.

Krijg inzicht in jouw branche: De salarisgids voor werving en banen in Nederland in 2024

De Nederlandse arbeidsmarkt is voortdurend in beweging, en wij hebben de kennis van binnenuit. We helpen je niet alleen om bij te blijven – we zorgen ervoor dat je een stap voor blijft.

Onze salary survey is jouw ultieme gids over de ontwikkelingen in jouw sector. We voorzien je van feiten en analyses om gedurfde beslissingen te nemen, de volgende stappen in je carrière te zetten en je concurrentie te slim af te zijn bij het aantrekken en behouden van talent.

We bieden salaris- en marktinzichten voor vaste, tijdelijke en interim posities in Nederland in verschillende vakgebieden. Dit doen we vanuit onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Zie onze expertise in de sectie hieronder.

Voor werkgevers

Ben je opzoek naar nieuwe mederwerkers? Of ligt de focus op de retentie van je huidige werknemers? De salary survey geeft je handvatten waar je mee vooruit kunt.

Voor professionals     

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan of je wilt voorbereiden op jouw jaarlijkse evaluatie, de Salary Survey biedt de nodige informatie om te krijgen wat je verdient. 

 

Meer informatie

Ons legal recruitment team heeft een indrukwekkende trackrecord opgebouwd in het bemiddelen van juridische professionals voor een breed portfolio aan vacatures.

Recruitmentadvies

Alles bekijken

Carrièreadvies

Alles bekijken

Juridische interim professional wint terrein in concurrentieslag met consultancy

‘’Onzekerheid biedt gouden tijden voor consultant,’’ kopte het Financieele Dagblad begin dit jaar. Complexe nieuwe wetgeving en de transitie naar digitaal en duurzaam zorgen ervoor dat de vraag naar extern advies - vaak van consultancybedrijven - extreem hoog is. Maar voor juridisch advies weten org

Lees meer

Jurist breekt uit keurslijf en kiest voor interim-carrière

Door de krapte op de arbeidsmarkt, een drang naar vrijheid en flexibiliteit en nieuwe inzichten als gevolg van de pandemie gaan steeds meer juristen als interimmer aan de slag. Niet alleen doorgewinterde professionals, ook jonge juristen trekken de kantoordeur definitief achter zich dicht, ziet seni

Lees meer

I'm Robert Walters Are you?

Sluit je aan bij ons wereldwijde team van creatieve denkers, probleemoplossers en game changers. Wij bieden jou mooie doorgroeimogelijkheden, een fijne werksfeer en uitstekende opleidingsmogelijkheden.