Salary Survey
aanvragen 

Read more »

Download voor iOS 

Read more »

Download voor Android 

Read more »

Salary Survey 2017 

De Robert Walters Global Salary Survey is het meest uitgebreide overzicht van salaris- en recruitmenttrends wereldwijd. Het boek bevat informatie over 27 landen in 5 continenten. De nieuwe editie van de Salary Survey is nu beschikbaar, vraag hier een gratis exemplaar aan

De Salary Survey 2017 bevat het meest actuele overzicht van salarissen en recruitmenttrends in Nederland en wereldwijd. Het is gebaseerd op een analyse van vaste, interim en tijdelijke plaatsingen van onze kandidaten verspreid over de verschillende locaties en disciplines waarin wij werken. De Salary Survey 2017 biedt u de handgrepen om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en vast te houden. 

U kunt de Salary Survey 2017 kosteloos aanvragen.

Over de Salary Survey

De achttiende editie van onze Salary Survey is het meest uitgebreide overzicht van salaris- en recruitmenttrends wereldwijd. Het boek bevat informatie over 27 landen in 5 contintenten.

De Salary Survey is gebaseerd op een analyse van vaste, interim en tijdelijke plaatsingen van onze kandidaten verspreid over de verschillende locaties en disciplines waarin wij werken. 

De Salary Survey is zowel digitaal als in boekvorm beschikbaar.