Salary Survey
aanvragen 

Read more »

Contact opnemen 

Read more »

Recruitment advies 

Read more »

Salaristrends in Nederland  - Salary Survey 2016

De Robert Walters Salary Survey is het meest uitgebreide overzicht van salaris- en recruitmenttrends wereldwijd. Het boek bevat informatie over 24 landen in 5 contintenten.

De Salary Survey is gebaseerd op een analyse van vaste, interim en tijdelijke plaatsingen van onze kandidaten verspreid over de verschillende lokaties en disciplines waarin wij werken. 
 

Voor werkgevers - Met de laatste gegevens over salarissen, arbeidstrends in de verschillende sectoren en recruitmentadvies, biedt de Salary Survey 2016 u de handgrepen om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en vast te houden. 

Voor werknemers - Verdient u een salarisverhoging in 2016? Kom erachter hoeveel je waard bent met het meest complete overzicht van salarissen wereldwijd. Overweeg je een overstap in je carrière? Bekijk naar welke skills werkgevers op zoek zijn in verschillende sectoren. 

U kunt het boek met wereldwijde salaristrends nu kosteloos aanvragen of een PDF downloaden met salaristrends in Nederland.

Over de Salary Survey

De zeventiende editie van onze Salary Survey is het meest uitgebreide overzicht van salaris- en recruitmenttrends wereldwijd. Het boek bevat informatie over 24 landen in 5 contintenten.

De Salary Surveyis gebaseerd op een analyse van vaste, interim en tijdelijke plaatsingen van onze kandidaten verspreid over de verschillende lokaties en disciplines waarin wij werken. 

De Salary Survey is zowel digitaal als in boekvorm beschikbaar.