Salary Survey
aanvragen 

Read more »

Recruitment advies 

Read more »
waved-wall

Neem contact op 

Read more »

De Salary Survey 2019 is beschikbaar

The Robert Walters European Salary Survey 2019 is beschikbaar. U kunt hier een gratis exemplaar aanvragen. De Salary Survey 2019 bevat het meest actuele overzicht van salarissen en recruitmenttrends in Nederland en de rest van Europa.

De salaristabellen in de salary survey zijn gebaseerd op een analyse van vaste, interim en tijdelijke plaatsingen van onze kandidaten verspreid over de verschillende regio's en disciplines waar wij voor werven. Naast deze salarisoverzichten bevat de Salary Survey uitgebreide informatie over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en recruitmenttrends. De Salary Survey 2019 biedt u daardoor de handvaten om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en vast te houden. 

U kunt de Salary Survey 2019 hier aanvragen.

Robert Walters Salary Survey
Man zoekt voor baan op tablet

Over de Salary Survey

De twintigste editie van onze Salary Survey is het meest uitgebreide overzicht van salaris- en recruitmenttrends in Ierland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Portugal, Spanje en Zwitserland. Het boek bevat ook regionale recruitment overzichten van Australië & Nieuw-Zeeland, China, Zuid-Oost Azië, VS, het Midden-Oosten en Afrika. 

 

 

Recruitmenttrends in Nederland

Binnen finance is de vraag naar kandidaten met ervaring in data analyse, AI, compliance en risk groter dan het aanbod. Organisaties die op zoek zijn naar toptalent raden wij aan om ook buiten Nederland te kijken en nieuwe werknemers aan te trekken door competitieve salarissen en arbeidsvoorwaarden te bieden.

Een aantrekkelijk recruitmentproces en employer branding zullen steeds belangrijker worden voor het aannemen en behouden van personeel. Verwacht wordt dat de salarissen zullen stijgen, maar om werknemers aan te trekken en te behouden, is het belangrijk dat bedrijven zich focussen op andere gebieden, zoals een duidelijk carrièrepad voor hun medewerkers, opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid flexibel te werken en op maat gemaakte secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Vraag vandaag nog uw exemplaar van de Salary Survey aan voor meer recruitmenttrends.

woman-working-on-tablet-computer