Salary Survey
aanvragen 

Read more »

Recruitment advies 

Read more »
waved-wall

Neem contact op 

Read more »

De Salary Survey 2020 is onderweg

De Robert Walters European Salary Survey 2020 is binnenkort beschikbaar. U kunt hier alvast een gratis exemplaar aanvragen. De Salary Survey 2020 bevat het meest actuele overzicht van salarissen en recruitmenttrends in Nederland.

De salaristabellen in de salary survey zijn gebaseerd op een analyse van vaste, interim en tijdelijke plaatsingen van onze kandidaten verspreid over de verschillende regio's en disciplines waar wij voor werven. Naast deze salarisoverzichten bevat de Salary Survey uitgebreide informatie over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en recruitmenttrends. De Salary Survey 2020 biedt u daardoor de handvaten om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en vast te houden. 

U kunt de Salary Survey 2020 nu alvast aanvragen, dan zorgen wij dat u direct na publicatie een exemplaar ontvangt. 

Robert Walters Salary Survey
Man zoekt voor baan op tablet

Over de Salary Survey

De 21ste editie van onze Salary Survey is het meest uitgebreide overzicht van salaris- en recruitmenttrends in Nederland. Het boek bevat ook regionale recruitment overzichten van Australië & Nieuw-Zeeland, China, Zuid-Oost Azië, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Afrika. 

 

 

Recruitmenttrends in Nederland

Er heerst grote schaarste op de arbeidsmarkt, vooral op junior en medior niveau. Advocaten en accountants maken massaal de overstap naar het bedrijfsleven, waardoor advocaten- en accountantskantoren in hoog tempo leeg lopen. Ook in compliance neemt het aantal vacatures toe. De DNB heeft de afgelopen tijd sancties opgelegd aan banken die niet voldoende controleerden op witwaspraktijken, waardoor financiële instellingen nu druk bezig zijn hun compliance afdelingen te versterken, om boetes en reputatieschade te voorkomen. Dit leidt tot een verdere toename in de vraag naar specialisten in compliance, regulatory reporting en risk management, zowel voor vaste functies als op interim basis.

De automatisering van het bedrijfsleven leidt tot een samensmelting van financiële en IT-posities. Dit resulteert in een toenemende vraag naar communicatief vaardige business controllers en professionals met goed data en BI skills, die grote hoeveelheden data kunnen omzetten in rapporten waarop organisaties hun strategische beslissingen kunnen baseren. Om de krappe arbeidsmarkt het hoofd te bieden helpen wij organisaties om over de grens te zoeken naar talent, in landen als Turkije en Zuid-Afrika.

Vraag vandaag nog uw exemplaar van de Salary Survey aan voor meer recruitmenttrends.

woman-working-on-tablet-computer