Salary Survey
aanvragen 

Read more »

Download voor iOS 

Read more »

Download voor Android 

Read more »

De Salary Survey 2017 komt eraan

De Robert Walters Global Salary Survey is het meest uitgebreide overzicht van salaris- en recruitmenttrends wereldwijd. Het boek bevat informatie over 24 landen in 5 contintenten. De nieuwe editie van de Salary Survey komt in januari 2017 uit, vraag nu alvast een gratis exemplaar aan

De Salary Survey 2017 bevat het meest actuele overzicht van salarissen en recruitmenttrends in Nederland en wereldwijd. Het is gebaseerd op een analyse van vaste, interim en tijdelijke plaatsingen van onze kandidaten verspreid over de verschillende lokaties en disciplines waarin wij werken. 

Voor werkgevers - Met de laatste gegevens over salarissen, arbeidstrends in de verschillende sectoren en recruitmentadvies, biedt de Salary Survey 2017 u de handgrepen om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en vast te houden. 

Voor werknemers - Verdient u een salarisverhoging in 2017? Kom erachter hoeveel je waard bent met het meest complete overzicht van salarissen wereldwijd. Overweeg je een overstap in je carrière? Bekijk naar welke skills werkgevers op zoek zijn in verschillende sectoren. 

U kunt de Salary Survey 2017 nu alvast kosteloos aanvragen. De Salary Survey 2016 met salaris- en recruitmenttrends in Nederland kunt u als PDF downloaden

Over de Salary Survey

De achttiende editie van onze Salary Survey is het meest uitgebreide overzicht van salaris- en recruitmenttrends wereldwijd. Het boek bevat informatie over 24 landen in 5 contintenten.

De Salary Surveyis gebaseerd op een analyse van vaste, interim en tijdelijke plaatsingen van onze kandidaten verspreid over de verschillende lokaties en disciplines waarin wij werken. 

De Salary Survey is zowel digitaal als in boekvorm beschikbaar.