Banking & financial services vacatures in Amsterdam

Bekijk het grootste aanbod in banking en financial services vacatures in Amsterdam via Robert Walters. Of je nu op zoek bent naar een functie in finance & accounting, quantitative analysis of risk management; wij hebben ervaring in het vinden van de perfecte baan voor financiële professionals in het bank- en verzekeringswezen in Amsterdam.

Zoekresultaten

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 20 maart 2023

Voor een verzekeraar in regio Utrecht per direct op zoek naar een Interim Financial Controller. De ideale kandidaat kan snel worden ingezet op het meewerken aan de reguliere financiële maandafsluiting en daarnaast ook kan helpen bij de implementatie en het testen van IFRS17. Start: Zsm Duur: 6 maanden

Salaris: €100 - €130 per annum

Locatie: Weert

Datum gepost: 20 maart 2023

Voor een ziekenhuis in regio Weert zoek ik een Interim Business Controller die strategisch advies zal bieden en eindverantwoordelijk is voor de management rapportages.

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 maart 2023

For an international Bank in Amsterdam we are recruiting for an Interim Credit Risk Officer. In this role you will be responsible for documentation, policy and advisory. Preferred candidates has sufficient knowledge of Global Markets products. Start: asap Duration: 5 months

Salaris: uurtarief

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 15 maart 2023

Voor een financiële instelling in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een interim Senior Financieel medewerker. Heb jij ervaring met het het registreren en vastleggen van financiële informatie affiniteit met IT? Lees dan nu verder!

Salaris: competitive

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 14 maart 2023

Bij Robert Walters zijn we doorgaans op zoek naar een Interim Actuaris. Heb je ervaring als actuaris en ben je toe aan een nieuwe opdracht of overweeg je de stap te gaan maken naar ZZP Interim actuaris? Lees dan verder.

Salaris: Uurtarief

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 6 maart 2023

Voor een financiële instelling in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar een interim Financial Risk Manager. Heb jij ervaring met het beoordelen van controls en het geven van Risk Opinies? Lees dan nu verder!

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 3 maart 2023

Voor een klant in de Financial Services industrie in Amsterdam zijn we op zoek naar een Interim Operational Risk Manager. Je verantwoordelijkheden zullen onder andere bestaan uit het identificeren, analiseren en bewaken van bedrijfsrisico's en het proactief rapporteren van deze bedrijfsrisico's aan het management en de directie.

Salaris: Uurtarief

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 3 maart 2023

Voor een financiële instelling in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een interim Enterprise Risk Manager. Heb jij relevante ervaring binnen vermogensbeheer en/of pensioenfondsen? Lees dan nu verder!

Salaris:

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 maart 2023

We are currently looking for an Interim Financial Risk Manager IMM for a bank in Amsterdam. Do you have experience with Counterparty Credit Trading Risk/Market Risk and IMM? Are you available on short notice for a new interim assignment? Then feel free to read on!

Salaris: negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 2 maart 2023

We are currently looking for an Interim Financial Risk Expert – Valuation for a bank in Amsterdam. Do you have experience with the valuation and risks of financial markets products? Are you available on short notice for a new interim assignment? Then feel free to read on!