Finance recruitment voor de publieke sector en de zorg

Financiële afdelingen in de publieke sector bevinden zich in een boeiende transitiefase. Robert Walters heeft door haar jarenlange focus op finance recruitment een fantastisch netwerk aan financiële professionals opgebouwd. Steeds meer van hen zien de mogelijkheden die een switch naar de publieke sector biedt, op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Ook de financiële professionals die al werkzaam zijn bij een organisatie in de publieke sector weten ons te vinden op het moment dat zij een nieuwe stap in hun carrière willen maken.

Op onze kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam zit een team van recruitment consultants klaar dat zich specifiek richt op de bemiddeling van financiële professionals voor vacatures en interimopdrachten in o.a. ziekenhuizen, zorginstellingen, het onderwijs en woningcorporaties. 

Bent u op zoek naar informatie over het inhuren van interim professionals in de publieke sector? Bekijk dan onze interim recruitment pagina

Recent bemiddelde rollen

  • Directeur Financiën voor het Summa College
  • Concern Controller voor Stichting Woonpartners
  • Business Controller voor Waterschap Rivierenland
  • Senior Business Controller bij een academisch ziekenhuis
  • Financial Controller bij een medische stichting
  • Senior Financial Controller bij een maatschappelijke stichting
  • Business Controller voor iHub
  • Concern Controller voor Stichting Laurens (VVT)
  • Corporate Controller voor ANWB
Logo's

Vacatures en interimopdrachten in de publieke sector / zorg 

Op zoek naar een nieuwe baan of interimopdracht in de publieke sector? Het Robert Walters Public recruitment team kent de markt als geen ander. Klik op een van de links hieronder om onze huidige vacatures in de betreffende sector te bekijken. 

 

Testimonials

Nieuwe artikelen
 

Financials zien overstap naar publieke sector wel zitten

De coronacrisis maakt voor veel mensen duidelijk hoe dynamisch en uitdagend het werk in publieke sector is, vertelt recruitment consultant Marlie Wouters.  

Steeds meer vraag naar finance professionals in de zorg.

Kirsten Heringa, recruitment consultant finance publieke sector, vertelt over de ontwikkelingen die de publieke sector de afgelopen jaren heeft doorgemaakt

Deze vijf eigenschappen heb je nodig voor een finance carrière in de zorg.

De publieke sector biedt prachtige uitdagingen voor finance professionals, maar niet iedereen is geschikt voor deze snel veranderende branche. Thomas Boerefijn vertelt welke eigenschappen essentieel zijn voor een succesvolle finance carrière in de zorg

Amsterdam

Kirsten Heringa

Kirsten Heringa - Senior Recruitment Consultant

Na afronding van de hoge Hotelschool deed Kirsten werkervaring op in de horeca, waar ze zich specialiseerde als office- en HR-manager. Vijf jaar later was het tijd voor een switch naar recruitment. Ze specialiseerde zich in finance recruitment in de (semi)publieke sector en groeide al snel door tot senior consultant. 

Kenmerkend voor Kirsten zijn een resultaatgerichte instelling en een diepgaande interesse voor organisaties die een maatschappelijke impact nastreven.

kirsten.heringa@robertwalters.com

Rotterdam

Thomas-Boerefijn

Thomas Boerefijn - Senior Consultant Permanent Recruitment

Thomas Boerefijn startte zijn carriere als account manager bij een grote zorgverzekeraar, waar hij verantwoordelijk was voor de collectieve zorg aan bedrijven. De combinatie van zijn achtergrond in de zorg en zijn uitgebreide kennis van de financieringsstructuur geeft Thomas een stevige basis voor de werving van finance professionals in de publieke sector. Hij weet wat er speelt in de markt, met welke uitdagingen zorgorganisaties kampen en naar welke expertise zij op zoek zijn. Finance professionals waarderen het objectieve advies en de mensgerichte aanpak die kenmerkend zijn voor Thomas.

Thomas werft financiële professionals voor woningcorporaties, zorginstellingen en onderwijsinstellingen in Zuid-Holland.

thomas.boerefijn@robertwalters.com

Eindhoven

Marlie-Wouters

Marlie Wouters - Consultant

Marlie Wouters startte vlak na haar studie communicatie bij Robert Walters in Eindhoven met als doel de werkzaamheden en het team voor de publieke sector verder uit te bouwen. In eerste instantie deed zij dit enkel voor de (semi) overheid, maar inmiddels heeft zij zich ook verder gespecialiseerd als adviseur voor onderwijs, zorg en woningcorporaties.

Marlies succesvolle werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en op maat gemaakte aanpak voor iedere klant én kandidaat; zij begrijpt de complexiteit en uitdagingen in het publieke domein goed. Door de team-based aanpak binnen Robert Walters weet Marlie zich verzekerd van een groot netwerk van profit en non-profit kandidaten binnen finance en accounting. Dat stelt haar in staat om vraag en aanbod op diverse niveaus bij elkaar te brengen. Daarbij loopt Marlies werkgebied van Breda tot Arnhem tot aan Maastricht.

marlie.wouters@robertwalters.com

Search the latest legal jobs

Salary Survey 

»

Recruitment Advies 

»
modern-dome

CFO's

»

Volg ons op social media