'Financieel interimwerk blijft verrassen'

roltrap met mensen die naar beneden gaan

Mearg Tafla, senior consultant, signaleerde afgelopen maand al dat nu een perfect moment is om een overstap te maken naar interim. Er is enorm veel vraag naar interim professionals doordat organisaties groeien en starten met nieuwe projecten.

 

David Lips werkt via Robert Walters als interim finance professional. Op dit moment is hij bij Tele2 financieel verantwoordelijk voor de afdeling corporate business planning en control. Het zijn turbulente en interessante tijden, omdat de organisatie midden in een fusieproces met T-Mobile Nederland zit. Lips snapt heel goed dat Tele2 in deze fase van haar bestaan heeft gekozen voor een interim professional. In tijden van onzekerheid rondom een fusie kiezen veel ondernemingen namelijk voor een tijdelijke invulling met externe expertise.

 

Vanwege de verrassende aspecten van interim wil Lips niet anders meer. Lees het volledige interview dat CMweb met hem hield over de aantrekkingskracht van interim.

 

Is interim ook iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van werken op interimbasis? Lees meer over de voordelen van interimmen of bekijk onze interim management vacatures. Natuurlijk kunnen wij je ook persoonlijk advies geven. Neem daarvoor contact op met Mearg Tafla via mearg.tafla@robertwalters.com of tel. 020 644 4655.

Carrière advies 

»

Vacaturemelding aanmaken 

»

Refer a Friend 

»

Contact 

»

Vacatures 

»