Refer a Friend

Read more »

Alle tax

vacatures

Read more »

Tax recruitment

Het Tax recruitment team van Robert Walters is gespecialiseerd in de werving en selectie van fiscalisten voor vaste functies en interim opdrachten.  We richten ons op de recruitment van fiscalisten vanaf ongeveer vijf jaar werkervaring tot fiscalisten op directieniveau, voor tax posities in zowel het bedrijfsleven als bij de advieskantoren. Onze Tax recruitment consultants werven voor zeer uiteenlopende bedrijven: Nederlandse en buitenlandse multinationals, start-ups, private equity en overheidsinstellingen. Daarnaast werven we voor kleine en grote advieskantoren en diverse advocatenkantoren.

Fiscale functies waarvoor wij regelmatig werven zijn: Tax Analyst, Head of Tax, Tax Advisor, Tax Partner, Transfer Pricing Manager, Tax Accounting Manager / Tax Accountant, Tax Compliance & Reporting Manager, VAT Manager en VAT Compliance Manager. 

Onze aanpak

Rob Steur

Bent u op zoek naar fiscalisten voor uw organisatie? Wij helpen u graag bij de werving en selectie. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en advies over de arbeidsmarkt voor tax professionals.

Ben jij als fiscalist op zoek naar een nieuwe baan, reageer op één van de tax vacatures op onze website of neem contact met ons op. De eerste stap in het zoeken van een passende baan of opdracht is een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor, waarin we jouw wensen en mogelijkheden bespreken. Daarna gaan we je voorstellen bij de organisaties die voor jou de beste match zijn.

 

 

 

Contact:
Rob Steur, Senior Manager
E:  rob.steur@robertwalters.com
T:  +31 20 644 46 55

Volg ons op social media

Vacatures

corporate tax 

Read more »

Vacatures

indirect tax 

Read more »

Vacatures

personal tax 

Read more »