Refer a Friend

»

Alle tax

vacatures

»

Contact

»

Tax recruitment

Het Tax recruitment team van Robert Walters is gespecialiseerd in de werving en selectie van fiscalisten voor vaste functies en interim opdrachten.  We richten ons op de recruitment van fiscalisten vanaf ongeveer vijf jaar werkervaring tot fiscalisten op directieniveau, voor tax posities in zowel het bedrijfsleven als bij de advieskantoren. Onze Tax recruitment consultants werven voor zeer uiteenlopende bedrijven: Nederlandse en buitenlandse multinationals, start-ups, private equity en overheidsinstellingen. Daarnaast werven we voor kleine en grote advieskantoren en diverse advocatenkantoren.

Fiscale functies waarvoor wij regelmatig werven zijn: Tax Analyst, Head of Tax, Tax Advisor, Tax Partner, Transfer Pricing Manager, Tax Accounting Manager / Tax Accountant, Tax Compliance & Reporting Manager, VAT Manager en VAT Compliance Manager. 

Bent u op zoek naar informatie over het inhuren van interim tax professionals? Bekijk dan onze interim recruitment pagina

Onze aanpak

Bent u op zoek naar fiscalisten voor uw organisatie? Wij helpen u graag bij de werving en selectie. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en advies over de arbeidsmarkt voor tax professionals.

Ben jij als fiscalist op zoek naar een nieuwe baan, reageer op één van de tax vacatures op onze website of neem contact met ons op. De eerste stap in het zoeken van een passende baan of opdracht is een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor, waarin we jouw wensen en mogelijkheden bespreken. Daarna gaan we je voorstellen bij de organisaties die voor jou de beste match zijn.

Onze recruitment professionals

Joyce-Toeset

Joyce Toeset, Senior Manager
Tijdens haar rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden startte Joyce haar recruitmentcarrière bij een executive search kantoor in Den Haag. Ze heeft inmiddels twintig jaar ervaring op haar naam. Binnen Robert Walters bouwde zij een team op dat zowel de permanente als de interim juridische markt in Nederland bedient.

Joyce heeft een track record opgebouwd op het gebied van executive search en werving op C-level. Zij heeft succesvolle (inter)nationale bemiddelingen gerealiseerd van General Counsels, Chief Exective Officers, Secretarissen RvB/RvT en Managing Directors in diverse industrieën. Sinds 2022 is zij binnen Robert Walters ook verantwoordelijk voor de divisie Tax & Treasury. 

joyce.toeset@robertwalters.com

Bouke-Weijmans

Bouke Weijmans, Principal Consultant

Na zijn opleiding Bedrijfskunde is Bouke Weijmans bij een corporate gaan werken, waar hem al snel gevraagd werd een complete treasury-afdeling op te zetten. Dit gaf voor hem de doorslag om de postdoctorale opleiding Register Treasury te volgen.

Vervolgens heeft Bouke 15 jaar als treasurer bij verschillende bedrijven gewerkt, maar daarna was het tijd voor de overstap naar recruitment. Bouke bemiddelt inmiddels landelijk allerlei posities binnen Tax & Treasury, zowel tijdelijk als vast. 

bouke.weijmans@robertwalters.com

Aanbevolen vacatures

Volg ons op social media

Vacatures

corporate tax 

»

Vacatures

indirect tax 

»

Vacatures

personal tax 

»