Search the latest legal jobs

Salary Survey 

Read more »

Recruitment Advies 

Read more »

Carrière Advies  

Read more »

Testimonials Robert Walters executive search

“Pim van der Groen heeft mij benaderd voor de functie van Director Shared Services bij Stryker. Ik werd daar verantwoordelijk voor de centralisatie en standaardisatie van de Accounting & Reporting processen vanuit heel Europa naar een Shared Service organisatie in Amsterdam. Robert Walters en Pim in het bijzonder begrepen goed waar mijn kwaliteiten en ambities aansloten op de uitdaging bij Stryker en speelden daar met een duidelijk proces goed op in. Inmiddels zit ik voor Stryker in het buitenland (India) om de locale Finance organisatie te professionaliseren. Een geweldige uitdaging.”

Raoul Veltman - Senior Director Finance and Administration, Stryker

“Talpa Network bevindt zich in een transitiefase waarbij het veranderende medialandschap en ambitieuze groeiplannen hoge eisen stellen aan de directie. In die context zochten wij een CFO die kan opereren als volwaardig directielid, met een stevige link naar de business. Robert Walters zorgde, na een grondige intake van de opdracht, voor een selectie van geschikte personen met ervaring binnen de (online) mediasector. Wat ons in de samenwerking vooral is opgevallen is de strakke procesbeheersing: vier weken na de start van de opdracht konden we gesprekken aangaan met een vijftal goed gekwalificeerde kandidaten, en drie weken later waren we klaar om een aanbod te doen aan de beste kandidaat.”

Pim Schmitz – Lid Raad van Commissarissen, Talpa Network

"Martijn Boet heeft in 2017/2018 als onze business-partner gefungeerd bij het invullen van een Finance Leadership positie binnen onze organisatie. Hierdoor hebben wij onze Finance organisatie kunnen versterken met een uitstekende kandidaat die goed aansluit op ons verwachtingspatroon en waarde weet toe te voegen aan onze organisatie."

Peter van Wouwe – CFO, Lamb Weston / Meijer 

“Robert Walters (Martijn Boet) heeft in 2017/2018 als onze busines-partner gefungeerd bij het invullen van een aantal Senior Finance posities binnen onze organisatie. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de gewenste versterking van onze finance organisatie met kandidaten die goed aansluiten op onze bedrijfscultuur en die daadwerkelijk waarde toevoegen aan onze organisatie."

Rene van ’t Hof - Divisie CFO Offshore Energy, Boskalis

"The position for an international Tax Director based from The Netherlands was created after changes in our head offices. It was a complex role for a Director actively leading the development of tax planning and reporting in Chassis Brakes’ existing and developing regions. Kira van Loon gave us clear guidance in setting up the specifications and salary package. Out of the four candidates Kira put forward, we invited two and we had a hard time choosing between them because they were both a great fit. What’s definitely worth noting is that Kira had the first candidate meeting us within two weeks after the job intake."

Cecilia Chol - Talent Management Specialist Chassis Brakes

Search the latest legal jobs

Salary Survey 

Read more »

Recruitment Advies 

Read more »

Carrière Advies  

Read more »

Volg ons op social media