Salary Survey 

»

Recruitment Advies 

»

Carrière Advies  

»

Testimonials Robert Walters executive search

“Pim van der Groen heeft mij benaderd voor de functie van Director Shared Services bij Stryker. Ik werd daar verantwoordelijk voor de centralisatie en standaardisatie van de Accounting & Reporting processen vanuit heel Europa naar een Shared Service organisatie in Amsterdam. Robert Walters en Pim in het bijzonder begrepen goed waar mijn kwaliteiten en ambities aansloten op de uitdaging bij Stryker en speelden daar met een duidelijk proces goed op in. Inmiddels zit ik voor Stryker in het buitenland (India) om de locale Finance organisatie te professionaliseren. Een geweldige uitdaging.”

Raoul Veltman - Senior Director Finance and Administration, Stryker

"Martijn Boet heeft in 2017/2018 als onze business partner gefungeerd bij het invullen van een Finance Leadership positie binnen onze organisatie. Hierdoor hebben wij onze Finance organisatie kunnen versterken met een uitstekende kandidaat die goed aansluit op ons verwachtingspatroon en waarde weet toe te voegen aan onze organisatie."

Peter van Wouwe – CFO, Lamb Weston / Meijer 

“Robert Walters (Martijn Boet) heeft in 2017/2018 als onze business-partner gefungeerd bij het invullen van een aantal Senior Finance posities binnen onze organisatie. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de gewenste versterking van onze finance organisatie met kandidaten die goed aansluiten op onze bedrijfscultuur en die daadwerkelijk waarde toevoegen aan onze organisatie."

Rene van ’t Hof - Divisie CFO Offshore Energy, Boskalis

"Na enkele veranderingen op ons hoofdkantoor kwam er een positie vrij voor een International Tax Director die gestationeerd zou worden in Nederland. Het ging om een complexe rol waarbij we zochten naar iemand die actief de leiding zou nemen bij de ontwikkeling van tax planning and reporting binnen Chassis Brakes’ bestaande en opkomende regio’s.

De consultant van Robert Walters hielp ons bij het opstellen van de specificaties en de salarisrange voor deze functie. Vier kandidaten werden voor de rol voorgesteld, waarvan we er twee uitnodigden voor een gesprek. Uiteindelijk was het was een lastige keuze, want beide kandidaten bleken zeer geschikt. Noemenswaardig is bovendien dat we de eerste kandidaat al binnen twee weken na ons intakegesprek spraken."

Cecilia Chol - Talent Management Specialist Chassis Brakes

Salary Survey 

»

Recruitment Advies 

»

Carrière Advies  

»

Volg ons op social media