Legal recruitment

De juridische wereld is flink in beweging. Dit zorgt voor een groot aanbod van juridische vacatures binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Een mooi moment om jouw loopbaan, talenten en wensen eens onder de loep te nemen.

De legal recruiters van Robert Walters kennen de (internationale) markt als geen ander, en sparren graag met jou over de marktontwikkelingen en de kansen die wij voor advocaten en juristen zien op de arbeidsmarkt.

 

Wij werven voor een groot aantal juridische vacatures voor bijvoorbeeld legal counsels, (kandidaat) notarissen en bedrijfsjuristen. Wij werven op juridische functies in heel Nederland, met een focus op de regio's Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. 

Bekijk onze juridische vacatures en interim opdrachten

Bent u op zoek naar meer informatie over het inhuren van juristen? Bekijk dan onze interim recruitment pagina

Juridische vacatures

Op zoek naar juridische vacatures in de advocatuur, het bedrijfsleven of de publieke sector? Bekijk hier onze legal vacatures.

Recent bemiddelde rollen

 • Compliance Director voor Baker McKenzie
 • Advocaat voor DLA Piper
 • General Counsel voor een internationaal media bedrijf
 • General Counsel voor een private equity firm
 • Head of Legal and Compliance a.i. voor een fintech bedrijf
 • Legal Counsel voor Basic-Fit
 • Legal Counsel voor Sabic
 • Governance Manager voor AES
 • IP Counsel voor een farmaceutisch bedrijf
 • Head of Legal voor een stichting
 • Legal Counsel voor Credit Agricole
   

Testimonials

Ons Legal recruitment team

Joyce-Toeset

Joyce Toeset - Senior Manager Legal

Tijdens haar rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden startte Joyce haar recruitmentcarrière bij een executive search kantoor in Den Haag. Ze heeft inmiddels twintig jaar ervaring op haar naam. Binnen Robert Walters bouwde zij een team op dat zowel de permanente als de interim juridische markt in Nederland bedient. In de afgelopen tien jaar is Robert Walters uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen voor juridische werving in Nederland.

Joyce heeft een track record opgebouwd op het gebied van executive search en werving op C-level. Zij heeft succesvolle (inter)nationale bemiddelingen gerealiseerd van General Counsels, Chief Exective Officers, Secretarissen RvB/RvT en Managing Directors in diverse industrieën. Sinds 2022 is zij binnen Robert Walters ook verantwoordelijk voor de divisie Tax & Treasury. 
joyce.toeset@robertwalters.com

Thomas-van-Vliet

Thomas van Vliet - Manager Interim Solutions Legal

Na afronding van zijn rechtenstudie deed Thomas ervaring op binnen de juridische wereld als accountmanager en sales consultant bij verschillende advocatenkantoren. Hier kon hij zijn juridische achtergrond combineren met een salesgerichte functie – wat hem goed bleek te liggen. In 2012 maakte hij de overstap naar legal recruitment en vier jaar later sloot hij zich aan bij Robert Walters, waar hij zich focust op de juridische interimmarkt.

Inmiddels is Thomas doorgegroeid tot manager interim solutions legal en heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd van interim juristen, advocaten en klanten in de juridische sector. 

 

thomas.vanvliet@robertwalters.com

Bente van den Eijnden

Bente van den Eijnden - Senior Consultant Interim Solutions Legal 

Na afronding van haar Master Intellectueel Eigendom, Internet & ICT aan de VU in Amsterdam ging Bente aan de slag bij een boutique advocatenkantoor in Amsterdam met een focus op Intellectueel Eigendom en aangaande commerciële kwesties. Bente kwam er al snel achter dat het opbouwen van langetermijnrelaties en commercieel-strategisch meedenken met klanten datgene is wat haar enthousiasmeert. Al snel volgde een overstap naar een internationaal merkenbureau om uiteindelijk eind 2020 de overstap te maken naar Robert Walters Legal waarin zij zich focust op de interimmarkt. 

Voor kandidaten en opdrachtgevers is Bente een echte sparringpartner. Haar oprechte interesse in mens en business, gecombineerd met haar enthousiasme en oog voor detail, zorgt voor een excellente en oplossingsgerichte dienstverlening.  

bente.vandeneijnden@robertwalters.com

Floortje Janssen

Floortje Janssen - Senior Consultant Legal

Floortje heeft, na het afronden van een gemengde bachelor en gestudeerd te hebben in de Verenigde Staten, de Master Ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit Leiden. Een nieuw buitenlands avontuur stond op haar wishlist, vandaar dat Floortje na haar afstuderen vertrok naar Mauritius, waar zij voor een Nederlandse multinational een commerciële rol bekleedde.
Bij terugkomst in Nederland heeft Floortje haar commerciële en relationele kennis en vaardigheden verder ontwikkeld, om uiteindelijk bij Robert Walters aan de slag te gaan  waar zij zich richt op de vaste werving & selectie van Legal professionals. 

Als betrokken juriste en echte teamplayer, is plezier in haar werk voor Floortje van groot belang en daarom zet zij graag haar ervaring en vaardigheden in om samen met haar opdrachtgevers en kandidaten de juiste persoon voor de juiste positie te vinden.

floortje.janssen@robertwalters.com

Eva Gravemaker

Eva Gravemaker - Consultant Legal

Eva studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na haar studie werkte ze zowel bij grote als kleine advocatenkantoren in de hoofdstad, alvorens het roer om te gooien en in de makelaardij aan de slag te gaan. Hier ontdekte Eva dat zij energie krijgt van het werken in een commerciële en dynamische omgeving, en ontwikkelde ze een interesse voor het bij elkaar brengen van partijen.

Eva is gedreven en oprecht geïnteresseerd in mensen. Dit stelt haar in staat de perfecte match te vinden. 

 

 

eva.gravemaker@robertwalters.com

ervaring mee in haar huidige rol als Recruitment Consultant voor vaste werving & selectie van Legal professionals voor Robert Walters.
Anna Schneider

Anna Schneider - Consultant Interim Solutions Legal

Vanaf jongs af aan heeft Anna interesse in mensen helpen en begrijpen. Ook tijdens haar studie Rechten aan de Universiteit van Amsterdam kwam naar voren dat Anna vooral energie kreeg van professionele relaties opbouwen.

Anna biedt een luisterend oor, heeft oprecht interesse in de mens en streeft ernaar om individuen aan de perfecte baan te koppelen. Deze drie drijfveren maken haar zeer enthousiast over het recruitmentvak. 

 

 

anna.schneider@robertwalters.com

 
Thomas van Zon

Thomas van Zon - Consultant Legal

Thomas heeft zowel een juridische als een filosofische achtergrond. Aan de universiteit van Leiden behaalde hij zijn master rechtsgeleerdheid en daarnaast de master Philosophy, Politics and Economics. Zijn studie heeft hij deels in Australië en Canada gedaan.Vervolgens is hij als advocaat aan de slag gegaan bij een middelgroot kantoor in Amsterdam. Hier specialiseerde hij zich binnen het bestuursrecht op het omgevingsrecht en milieurecht. In zijn werk kreeg hij te maken met veel verschillende partijen en belangen. Het samenbrengen van partijen en het komen tot een compromis samen met het opbouwen van een goede professionele relatie was iets waar hij meer energie van kreeg dan de puur juridische procedures.

In zijn huidige functie als recruitment consultant legal kan Thomas zich volledig focussen op de relatie en de belangen van klanten en kandidaten. 

thomas. vanzon@robertwalters.com

 
Heleen Mostert

Heleen Mostert - Research Consultant Legal

Heleen Mostert heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen behaald en haar master Privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studies had ze diverse juridische bijbanen, waardoor ze ontdekte ze dat ze meer plezier haalt uit menselijk contact dan uit juridische vraagstukken uitpluizen. Dit in combinatie met haar loyaliteit, positiviteit en oprechte interesse, maakt haar een goede recruiter. Het geeft haar energie als ze mensen verder kan helpen in hun carrière. 

 

 

heleen.mostert@robertwalters.com

 

Upload vacature 

»

Aanbevolen vacatures

Volg ons op social media

Vacatures

commercial law 

»

Vacatures 

corporate law 

»

Vacatures

litigation 

»