Legal recruitment

De juridische wereld is flink in beweging. Dit zorgt voor een groot aanbod van juridische vacatures binnen de advocatuur en het bedrijfsleven. Een mooi moment om jouw loopbaan, talenten en wensen eens onder de loep te nemen.

De legal recruiters van Robert Walters kennen de (internationale) markt als geen ander, en sparren graag met jou over de marktontwikkelingen en de kansen die wij voor advocaten en juristen zien op de arbeidsmarkt.

 

Wij werven voor een groot aantal juridische vacatures voor bijvoorbeeld legal counsels, (kandidaat) notarissen en bedrijfsjuristen. Wij werven op juridische functies in heel Nederland, met een focus op de regio's Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. 

Bekijk onze juridische vacatures en interim opdrachten

Bent u op zoek naar meer informatie over het inhuren van juristen? Bekijk dan onze interim recruitment pagina

Juridische vacatures

Op zoek naar juridische vacatures in de advocatuur, het bedrijfsleven of de publieke sector? Bekijk hier onze legal vacatures.

Recent bemiddelde rollen

 • Compliance Director voor Baker McKenzie
 • Advocaat voor DLA Piper
 • General Counsel voor een internationaal media bedrijf
 • General Counsel voor een private equity firm
 • Head of Legal and Compliance a.i. voor een fintech bedrijf
 • Legal Counsel voor Basic-Fit
 • Legal Counsel voor Sabic
 • Governance Manager voor AES
 • IP Counsel voor een farmaceutisch bedrijf
 • Head of Legal voor een stichting
 • Legal Counsel voor Credit Agricole
   

Testimonials

Ons Legal recruitment team

Joyce-Toeset

Joyce Toeset - Senior Manager Legal

Tijdens haar rechtenstudie aan de Universiteit van Leiden startte Joyce haar recruitmentcarrière bij een executive search kantoor in Den Haag. Ze heeft inmiddels twintig jaar ervaring op haar naam. Binnen Robert Walters bouwde zij een team op dat zowel de permanente als de interim juridische markt in Nederland bedient. In de afgelopen tien jaar is Robert Walters uitgegroeid tot een van de toonaangevende partijen voor juridische werving in Nederland.

Joyce heeft een track record opgebouwd op het gebied van executive search en werving op C-level. Zij heeft succesvolle (inter)nationale bemiddelingen gerealiseerd van General Counsels, Chief Exective Officers, Secretarissen RvB/RvT en Managing Directors in diverse industrieën. Sinds 2022 is zij binnen Robert Walters ook verantwoordelijk voor de divisie Tax & Treasury. 
joyce.toeset@robertwalters.com

Thomas-van-Vliet

Thomas van Vliet - Managing Consultant Interim Solutions Legal

Na afronding van zijn rechtenstudie deed Thomas ervaring op binnen de juridische wereld als accountmanager en sales consultant bij verschillende advocatenkantoren. Hier kon hij zijn juridische achtergrond combineren met een salesgerichte fuctie – wat hem goed bleek te liggen. In 2012 maakte hij de overstap naar legal recruitment en vier jaar later sloot hij zich aan bij Robert Walters, waar hij zich focust op de juridische interimmarkt.

Inmiddels is Thomas doorgegroeid tot managing consultant en heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd van interim juristen, advocaten en klanten in de juridische sector. 

 

thomas.vanvliet@robertwalters.com

Bente van den Eijnden

Bente van den Eijnden - Senior Consultant Legal

Na afronding van haar Master Intellectueel Eigendom, Internet & ICT aan de VU in Amsterdam ging Bente aan de slag bij een boutique advocatenkantoor in Amsterdam met een focus op Intellectueel Eigendom en aangaande commerciële kwesties. Bente kwam er al snel achter dat het opbouwen van langetermijnrelaties en commercieel-strategisch meedenken met klanten datgene is wat haar enthousiasmeert. Al snel volgde een overstap naar een internationaal merkenbureau om uiteindelijk eind 2020 de overstap te maken naar Robert Walters Legal waarin zij zich focust op de interimmarkt. 

Voor kandidaten en opdrachtgevers is Bente een echte sparringpartner. Haar oprechte interesse in mens en business, gecombineerd met haar enthousiasme en oog voor detail, zorgt voor een excellente en oplossingsgerichte dienstverlening.  

bente.vandeneijnden@robertwalters.com

Floortje Janssen

Floortje Janssen - Senior Consultant Legal

Floortje heeft, na het afronden van een gemengde bachelor en gestudeerd te hebben in de Verenigde Staten, de Master Ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit Leiden. Een nieuw buitenlands avontuur stond op haar wishlist, vandaar dat Floortje na haar afstuderen vertrok naar Mauritius, waar zij voor een Nederlandse multinational een commerciële rol bekleedde.
Bij terugkomst in Nederland heeft Floortje haar commerciële en relationele kennis en vaardigheden verder ontwikkeld, om uiteindelijk bij Robert Walters aan de slag te gaan  waar zij zich richt op de vaste werving & selectie van Legal professionals. 

Als betrokken juriste en echte teamplayer, is plezier in haar werk voor Floortje van groot belang en daarom zet zij graag haar ervaring en vaardigheden in om samen met haar opdrachtgevers en kandidaten de juiste persoon voor de juiste positie te vinden.

floortje.janssen@robertwalters.com

Fleur van Egmond

Fleur van Egmond - Consultant Legal

Na haar rechtenstudie aan de Universiteit Leiden heeft Fleur ruime ervaring opgedaan als gespecialiseerd studieadviseur voor o.a. de particuliere opleidingen Master of Business Administration (MBA), Master Finance and Control en Master Projectmanagement. Haar expertise is dan ook het geven van concreet advies en inzicht aan professionals hoe een loopbaan effectief kan worden ingericht om zodoende als professional te groeien, ervaring die ze nu inzet bij Robert Walters. 

Fleur bouwt met plezier aan langetermijnrelaties en geeft graag commercieel-strategisch advies aan haar cliënten. Centraal staat voor Fleur het samenbrengen van cliënten en Legal professionals, waarbij met zorgvuldigheid het belang van beide partijen naar volle tevredenheid wordt behartigd.


fleur.vanegmond@robertwalters.com

ervaring mee in haar huidige rol als Recruitment Consultant voor vaste werving & selectie van Legal professionals voor Robert Walters.
Eva Gravemaker

Eva Gravemaker - Consultant Legal

Eva studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens en na haar studie werkte ze zowel bij grote als kleine advocatenkantoren in de hoofdstad, alvorens het roer om te gooien en in de makelaardij aan de slag te gaan. Hier ontdekte Eva dat zij energie krijgt van het werken in een commerciële en dynamische omgeving, en ontwikkelde ze een interesse voor het bij elkaar brengen van partijen.

Eva is gedreven en oprecht geïnteresseerd in mensen. Dit stelt haar in staat de perfecte match te vinden. 

 

 

eva.gravemaker@robertwalters.com

ervaring mee in haar huidige rol als Recruitment Consultant voor vaste werving & selectie van Legal professionals voor Robert Walters.

Salary Survey 2022 aanvragen 

»

Upload vacature 

»

Aanbevolen vacatures

Volg ons op social media

Vacatures

commercial law 

»

Vacatures 

corporate law 

»

Vacatures

litigation 

»