nl
Vacatures

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, en delen jouw verhaal met vooraanstaande organisaties in Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Bekijk alle vacatures
Professionals

Onze consultants nemen de tijd om te luisteren naar jouw ambities, zodat zij jouw verhaal kunnen delen met de meest vooraanstaande organisaties van Nederland. Laten we samen het volgende hoofdstuk van jouw carrière schrijven.

Meer informatie
Onze Diensten

Toonaangevende bedrijven in heel Nederland vertrouwen op Robert Walters om snel en efficiënt de juiste mensen te werven. Lees meer over onze dienstverlening.

Meer informatie
Inzichten & Advies

Of je nu op zoek bent naar talent of naar een nieuwe carrièrestap voor jezelf, wij adviseren je graag over de laatste trends op de arbeidsmarkt en bieden je de inspiratie die je nodig hebt.

Meer lezen
Over Robert Walters Nederland

Voor ons gaat recruitment over meer dan een enkele vacature. Wij helpen organisaties en professionals bij het maken van belangrijke keuzes.

Meer lezen

Werken bij ons

Onze mensen maken het verschil. Lees hun verhaal en kom alles te weten over een carrière bij Robert Walters Nederland.

Ontdek meer

CFO's

Carrièreadvies voor CFO's in Nederland

De arbeidsmarkt voor CFO's

Door de coronacrisis is het werk van CFO’s sterk veranderd. Skills zoals financial modelling en financial risk worden vanwege de pandemie steeds belangrijker, en voor veel executives is het nu eerder zaak om hun organisatie veilig door de crisis te loodsen dan een mooie groei te realiseren.

Maar ook voor de pandemie ontwikkelden CFO’s zich in rap tempo. Wat moet de moderne CFO allemaal kunnen? Hoe stelt hij of zij een succesvol team samen? En hoe staat het er eigenlijk voor met de diversiteit in de boardroom? Lees het in onze artikelen over de arbeidsmarkt voor CFO’s. 

 


 

 

Alex Tavassoli ontvluchtte als kind de oorlog in Iran.  Na jarenlang gewerkt te hebben als game developer, besloot Alex de gok te wagen: hij startte zijn eigen bedrijf.

 

Pim van Stolk studeerde in 1981 af, waarna een succesvolle carrière in de financiële sector volgde. In 2020 naderde zijn pensioen, maar Pim was nog niet uitgewerkt.

 

Tom Touber deed ruim 30 jaar ervaring op in diverse c-level rollen. Bovendien begeleidde Tom professionele zeilteams in de 'Volvo Ocean Race', de champions league van de zeilwereld.

Recruitmentadvies

Bekijk alle artikelen

Carrièreadvies

Lees meer

Finance in de publieke sector uitdagender dan ooit

Nieuwe wet- en regelgeving, het optimaal inzetten van overheidssubsidies en het uitvoeren van innovatieprojecten: finance professionals in de publieke sector hoeven zich nooit te vervelen. Thomas Boerefijn, manager finance recruitment, geeft per sector een overzicht van de uitdagingen waar finance p

Lees meer

Waar zijn al die financials toch gebleven?

Een waslijst met vereisten opstellen om een nieuwe medewerker voor je finance afdeling te vinden, gaat je niet ver brengen. Zeker bij het werven van financiële professionals moeten werkgevers bereid zijn om harde eisen te schrappen, zich aan te passen aan de sollicitant en het salarisaanbod omhoog t

Lees meer