Controllers 

»

Salary survey

»

Contact

»

Accounting & Finance Recruitment

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in accounting & finance? Robert Walters is wereldwijd specialist op het gebied van recruitment. Wij bemiddelen accounting & finance professionals voor klanten variërend van MKB tot Fortune 500 organisaties en hebben vacatures voor bijvoorbeeld controllers, CFO's, finance managers en auditors, zowel op interim als op vaste basis.

Op zoek naar vacatures in accounting & finance? Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. 

Onze aanpak

Robert Walters Nederland is gespecialiseerd in het recruitment van professionals in accounting, finance, business control en financial control binnen alle sectoren. Onze teams in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven richten zich op recruitment op alle niveaus: van junior accountants tot CFO's op vaste, tijdelijke of interim basis. We werven voor een grote diversiteit aan organisaties, van lokale bedrijven tot multinationals.

In elk Robert Walters kantoor hebben wij een toegewijd team van accounting & finance consultants, ieder van hen met brede recruitment ervaring. Robert Walters hoort in Nederland bij de top recruitment organisaties, gespecialiseerd in alle aspecten van financieel recruitment. 

Bent u op zoek naar meer informatie over het inhuren van interim accounting & finance professonials? Bekijk dan onze interim recruitment pagina

Nieuwe artikelen
 

Financials veranderen op grote schaal van baan

Financials veranderen op grote schaal van baan. Nienke Sterk licht toe wat deze switchingsbereidheid betekent voor zowel werknemers als werkgevers.

'Waar zijn al die financials toch gebleven?' 

Bedrijven die een tekort hebben aan financials zullen concessies moeten doen in een tijd waarin het aantal sollicitanten op één hand te tellen is, adviseert Jonathan Koonincks, senior consultant finance bij Robert Walters.

Werken als financial in de chemische industrie

De chemische industrie beleeft roerige tijden. Thomas Boerefijn legt uit welk effect dit heeft op finance professionals binnen de sector.

Ons accounting & finance recruitment team

Nanke van Asten

Nanke van Asten - Senior Manager Finance Amsterdam

Nanke van Asten (1974) startte haar loopbaan in recuitment bij een executive search kantoor in Amsterdam, na haar studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft uitgebreide ervaring in executive search in finance, HR en general management. Nanke is verantwoordelijk voor twee teams gespecialiseerd in finance recruitment, en een interim en permanent HR team. Zij heeft bemiddelingen gerealiseerd voor onder andere CFO’s, finance directors, managing directors & HR directors in zowel internationale corporates als middelgrote (familie)bedrijven en start-ups in sectoren als industrie/productie, media, FMCG, retail, life sciences, bio tech en private equity. Het recuitmentvak blijft haar fascineren; zowel het succesvol uitvoeren van mooie opdrachten als het overbrengen van het vak aan anderen.  

nanke.vanasten@robertwalters.com

Martijn Boet

Martijn Boet - Principal Consultant Finance Rotterdam

Martijn Boet (1971) startte, na het voltooien van een studie International Business in Rotterdam, zijn loopbaan in de uitzendbranche. Inmiddels is hij ruim 20 jaar actief in search & selectie en heeft hij binnen diverse sectoren een trackrecord opgebouwd in het bemiddelen van senior finance professionals zoals finance directors, finance managers en controllers. Tussen 2004 en 2009 was Martijn nauw betrokken bij het opstarten van de Rotterdamse vestiging van Robert Walters. Na aansluitend onder andere als zelfstandig consultant te hebben gewerkt en als manager bij een Amerikaanse recruitmentorganisatie, keerde hij in november 2014 terug bij Robert Walters. Martijn krijgt energie van ondernemerschap en het opbouwen van duurzame relaties met kandidaten en opdrachtgevers.

martijn.boet@robertwalters.com

Quintin de Koning

Quintin de Koning - Associate Director Interim Finance Rotterdam

Na afronding van zijn studie Economie, was Quintin de Koning (1983) een jaar lang werkzaam als financieel adviseur bij de Rabobank. Na anderhalf jaar gewerkt te hebben als dual center manager bij Regus, kwam hij terecht bij Robert Walters in Rotterdam. Inmiddels is er negen jaar verstreken, en heeft Quintin zich ontwikkeld van consultant tot manager.

Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor een team van vier consultants. Een enthousiaste en energieke persoonlijkheid zijn kenmerkend voor Quintin. Dankzij zijn jarenlange ervaring in recruitment en diepgewortelde passie voor het vak, weet hij iedere keer weer de beste oplossing te vinden voor zowel kandidaat als klant. 

quintin.dekoning@robertwalters.com

Aanbevolen vacatures

Volg ons op social media

Vacatures

accounts payable 

»

Vacatures

financial analyst 

»

Vacatures

financial controller  

»