Refer a friend

»

 

Vacatures 

banking & financial services 

 

 

»

Contact

»

Banking & financial services recruitment

Op zoek naar een nieuwe medewerker, vaste baan of interimopdracht binnen banking & financial services? Robert Walters heeft als recruitment specialist in de bancaire sector en financiële dienstverlening een uitgebreid netwerk van organisaties waarvoor wij werven. Wij hebben regelmatig vacatures voor bijvoorbeeld corporate/consumer banking, finance/accounting/audit, insurance, risk management en quantitative analysis functies.

Bekijk hieronder onze banking & financial services vacatures. 

 

Onze aanpak

De Robert Walters banking & financial services divisie werft professionals voor vaste en tijdelijke functies binnen finance, risk en compliance bij banken, verzekeringsmaatschappijen en andere financiële instellingen.

Onze gespecialiseerde banking en financial services recuitmentteams in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht richten zich op recruitment op alle niveau's: van junior controllers tot ervaren compliance specialisten. 

Bent u op zoek naar informatie over het inhuren van interim professionals binnen banking & financial services? Bekijk dan onze interim recruitment pagina

 

Nieuwe artikelen
 

Aantal vacatures voor risk en compliance blijft stabiel

Ondanks de coronacrisis blijven compliance en risk professionals gewild binnen banking & financial services, ziet recruitment manager banking & financial services Ton van der Kooi.

Professionals in de bancaire sector vinden werk-privébalans belangrijker dan salaris

Om schaarse compliance en risk professionals te trekken, zullen financiële instellingen hun best moeten doen een goede werk-privébalans te waarborgen

Dit staat bancair specialisten te wachten in 2023

De aangescherpte wet- en regelgeving binnen de bankensector zorgt voor vraag naar ervaren specialisten.Ton van der Kooi, recruitment manager banking & financial services, geeft een overzicht van arbeidsmarkttrends binnen banking in 2023.

Onze Banking & Financial recruitment specialisten

Ton van der Kooi

Ton van der Kooi - Senior Recruitment Manager BFS 

Na het behalen van een financiële master in Zweden en ruime ervarin te hebben opgedaan binnen het bankwezen startte Ton van der Kooi als recruitment consultant bij Robert Walters. Door de ervaring die hij heeft opgedaan in de bankwezen tijdens en na zijn studie kent hij de sector goed en weet hij precies welke trend, ontwikkelingen, obstakels en mogelijkheden er zijn.

Door te investeren in zijn netwerk en zijn inhoudelijke kennis is Ton een specialist  binnen zijn vakgebied. Nu ruim 5 jaar later is hij senior manager van het recruitment team gespecialiseerd in de financiële sector. Hij vindt vooral het business development aspect van het werk leuk, en haalt hij veel energie uit het oplossen van wervingsvraagstukken.

E: ton.vanderkooi@robertwalters.com
T: +31 20 6444655

Ton van der Kooi

Joost Heij - Managing Consultant BFS 

Tijdens zijn studiejaren combineerde Joost studeren, voetballen op hoog niveau en een commerciële bijbaan. Deze driehoek bleek een geschikte achtergrond om te starten als consultant binnen het interim Banking & Financial Services team bij Robert Walters, waar hij met een economische studie en Masterdiploma op zak vier jaar geleden begon.

In zijn huidige werk ziet hij veel gelijkenis met zijn grote hobby voetbal. Teamwork, discipline en het behalen van het gewenste resultaat staan centraal. Inmiddels is hij managing consultant van het interim BFS team dat zich specialiseert in de bemiddeling van interim-finance-, risk- en complianceprofessionals binnen de financiële sector. Het leukste aan zijn werk vindt hij de band die hij kan opbouwen met zowel klant als kandidaat, alsmede het dynamische speelveld bij het helpen oplossen van interim-vraagstukken binnen een organisatie. 

E: joost.heij@robertwalters.com
T: +31 20 6444655

Aanbevolen vacatures

Volg ons op social media

Vacatures

compliance 

»

Vacatures

quantitative analytics 

»

Vacatures

accounting & finance 

»